Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Користам Vista Home Premium и се случува неколку пати да ми јави блускрин самото од себе, пример при сурфање, играње solitaire, ворд, музика слушање, DivX филм гледање и слични работи шо не го оптеретуваат лаптопот, а на игра ми се нема случено. По рестартирањето се’ си е океј, го подига виндовсот ко ништо да не било и си тера понатаму. Ова се случува отприлика еднаш во месецот или на два месеци еднаш. Не е толку често, ама не е па ни толку ретко за да не ме загрижи. Виндовсот си е таков каков што беше ко го купив лаптопот пред точно две години. Не ми е преинсталиран оттогаш, лиценциран е, редовно апдејтуван, нема вируси, тројанци, не инсталирам и бришам програми често.
Кој би можело да биди проблемот? Дали му е веќе критично време за преинсталација на системот, оти не е веќе така брзо како на почетокот, му треба подолго време за подигање, ама општо во работа не е спор, или пак проблемот е во bad sectors на хард дискот? ПОМОШ?
Знае некој совет или да не очекувам воопшто?
Исчисти го компјутерот (внатре, од прашина) извади ги рам плочките, зачисти ги плочките и слотовоте и после смени им ги местата на рам плочките. Види дали пак ќе те зеза.
Го имам направено тоа, дури и стакло беше ко го отворив лаптопот внатре.
Пробај го ова со графичката и слотот за графичка.
дечки како можам да го направам побрз start up и shut down?? бидејќи времето за гасење и стартување на компјутерот ми е многу големо
Пробај ова и кажи. Јас не би пробал вакво забрзување, користи на сопствен ризик.
Кажете ми како одеше онаа постапката, за да можам да ги видам тие фолдери што се скриени, во my computer, па documents and settings, потоа што следува ?