Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Избришав све од фолдерот Temp и сега не ми отвара Photoshop пошто бара два фајла од Temp кои се избришани?
Помош како да ги вратам?!

C:\Users\Monika\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.267\Photoshop CS6.zip: Cannot open C:\Users\Monika\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.267\Photoshop CS6.zip

Дечки заебав нешто при последно форматирање и го акнав виндоус во партиција со само 22 гб наместо во онаа другата.
B9gsIq4.png

Сеа можам да направам шринк на оној горниот, ама тие гб не можам да ги пребацам после на овој другиот дека се различни партиции?
Има некое друго решение да се рашири или пак ќе треба да форматирам?

Дечки заебав нешто при последно форматирање и го акнав виндоус во партиција со само 22 гб наместо во онаа другата.
B9gsIq4.png

Сеа можам да направам шринк на оној горниот, ама тие гб не можам да ги пребацам после на овој другиот дека се различни партиции?
Има некое друго решение да се рашири или пак ќе треба да форматирам?
Колку што се сеќавам за да решиш за пребацување вишок меморија ви треба апликација ParagonDisk и со лесно ќе решиш ама не е безплатно и треба внимателно ракување.

Го имам еден фолдер на декстопот и не ми дава да го избришам бикоз Item not found (фак логиЧ)
Како да се справам?
k.png

Го имам еден фолдер на декстопот и не ми дава да го избришам бикоз Item not found (фак логиЧ)
Како да се справам?
Прегледај го приврзокот 159669

Пробај преку Command prompt (cmd). Кликни windows и пиши во search cmd.

Првичната локација веројатно ќе ти е во Users\risto. Ќе пишеш cd Desktop
Ќе бидеш на Desktop и ќе пишеш rd Zooper

345.png

Како да се справам?

За почеток пробај да рестартираш и кога ќе се подогне прво избриши го тоа, а ако не бива тогаш пробај преку safe mode

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Како да се справам?

За почеток пробај да рестартираш и кога ќе се подогне прво избриши го тоа, а ако не бива тогаш пробај преку safe mode

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Како да инсталирам програм на Едубунту, што е на CD? Јер не е .deb или која и да е екстензија туку само фајлови и фајлови се на CD-то а не можам никаде на интернет да ја најдам таа програма што ми треба. Знам дека е глупо прашањево ама никако не успеав да се снајдам, немам работено до сега ниеднаш на линукс.. o_O

Последно уредено од модератор:
Како да инсталирам програм на Едубунту, што е на CD? Јер не е .deb или која и да е екстензија туку само фајлови и фајлови се на CD-то а не можам никаде на интернет да ја најдам таа програма што ми треба. Знам дека е глупо прашањево ама никако не успеав да се снајдам, немам работено до сега ниеднаш на линукс.. o_O
а може не е за убунту таа програма

имам принтер(лебарче) HP deskjet 3550 купен 2004 инсталиционо цд со него оде ама за 98ка 2000, икс пе, сега има оперативен систем 7ка, ама не можам да најдам дривери слободни на нет?
ќе замолам некој да ми помогне, спремен сум и да частам

имам принтер(лебарче) HP deskjet 3550 купен 2004 инсталиционо цд со него оде ама за 98ка 2000, икс пе, сега има оперативен систем 7ка, ама не можам да најдам дривери слободни на нет?
ќе замолам некој да ми помогне, спремен сум и да частам
Провери дали ова ке ти помогне незнам немам да го проверам ама официјален драјвер нема овие се „приспособени“ за работа на windows 7 а колку е точно провери ги фалат на англискиве форуми.

Провери дали ова ке ти помогне незнам немам да го проверам ама официјален драјвер нема овие се „приспособени“ за работа на windows 7 а колку е точно провери ги фалат на англискиве форуми.

не ми даде линк,
фала сепак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom