Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам еден проблем, пред да го ставам NORTON 360 мсн-то идеше супер, откако го ставив, почна после секое логирање да прави автоматски логоут, на FIREWALL от му дозволив на МСН да работи, ама пак ништо, да не има некој идеа до што може да е ????
До нортонот е
Со кој памет си ставил НОРТОН???
Мењај одма тоа, стави било што освен тоа.
Neznam kolku ke ti pomogne ali probaj da go printas so Press Quality vo AdobeDestilerot. Znaci vlagas u ControlPanel/Printers/Adobe PDf/Properties u General/Printing Preferences/ ako ti e PrintJob t.e. Default SettingsЗдраво на сите,
Би сакал да ми се помогне со еден проблем. Цртам на AutoCad и кога правам plot file за принтирање/плотирање го правам во PDF file. Е сега на овој цртеж што го направив имам многу работи ставено, боја повеќе и дебели линии и слично. Кога ќе се конвертира во PDF има некои делови каде што не испаднало така како што го нацртав или пак не излеваат некои обоени делови.
До нортонот е
Со кој памет си ставил НОРТОН???
Мењај одма тоа, стави било што освен тоа.
#1 BitDefender AntivirusСо кој памет ти го критикуваш еден од најдобрите антивируси во моментов. Нортон 2009, и 360 v2 и v3 се супер. Немаат врска со 2008ката (која навистина не беше најдобра). Оди пробај па кажувај.
А за тоа што МСН не му работи на One, има нешто изментето во пставките. 360 треба да има firewall кој автоматски учи што е сигурно а што не, а не треба да има никакви проблеми со МСН. Можно е до тоа што 360 има таму некоја заштита за IM, па има некој конфликт со МСН. Можи месенџерот е стар, нека проба понова верзија.
Houston we have a problem... Симнав еден програм (игра Tony hawk proskater 3) од рапидшер и тоа што го добив од седумте партиции ога ги екстрахирав е THPS.mdf & THPS.mds. Значи никаков setup, install.exe, ништо. Што понатаму? Бара некој специфичен програм преку кој треба да се ранува (пушти)?
Alcohol 120% Друже...симни, инсталира, монтирај, и инсталирај ја играта...Happy gaming...Houston we have a problem... Симнав еден програм (игра Tony hawk proskater 3) од рапидшер и тоа што го добив од седумте партиции ога ги екстрахирав е THPS.mdf & THPS.mds. Значи никаков setup, install.exe, ништо. Што понатаму? Бара некој специфичен програм преку кој треба да се ранува (пушти)?