Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некоја програма да ми кажете за проверка на температурата на процесорот, или како да видам колко степени е. Се загрева и сам ми исклучува комп
Некоја програма да ми кажете за проверка на температурата на процесорот, или како да видам колко степени е. Се загрева и сам ми исклучува комп
коа ми се гаси компјутеров ми се појавува како на виндоус 98 она на крајот It's now safe to turn off your computer..Откако го форматирав така почна,проверив во Control Panel-Power Options ама нишо неможев да најдам..некое решение??
Dali znae nekoj dali ima nekakov program ili web strana sto preveduva podolgi tekstovi od angliski na makedonski?
Од Англиски на Македонски се очекува да има кон крајот на Септември, а до тогаш се надевам дека ќе ти заврши работа ова (Англиски > Српски или Англиски > Хрватски).
Имам еден проблем си инсталирав windоws 7 и сега неможам да пребарувам со firefox, ја сметнав најновата верзија и пак неможам да пребарувам, ми го казува ова:
Failed to Connect
Firefox can't establish a connection to the server at en-us.start2.mozilla.com.
Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection.
* Could the site be temporarily unavailable? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
исто пробрав и со опера и пак неможам да пребарувам, ај доколку некој знај со е проблемов нека ми помогне.фала.поз
Некој активациски клуч за Касперски 2009,да трае нешто повеке....на ПП.фала однапред.:smir:
Сите клучеви траат исто кога од компанијата ке пуштат некој update за ловење на пирацки клучеви .... иначе нај добра фаријанта ти е траел ресет на секој 30 дена ке си го рестатираш е сега вака ако го користиш тоа ке ти треба едно празно цд за кракот да го ставиш на цд иначе касперски го брише го јавува како малциозен софтвер ,и на секое минење на 30 дневниот период го ставаш цд и го активираш кракот го вадиш го пушташ касперски и на секој 30 дена така поарно здравие ,од колку да бараш клучеви на секој 5 дена :helou: