Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака сеа ... Значи имам еден голем проблем. Имав еден ЕКСЕЛ документ под име ... и имав вазни податоци во него и после ми дадоеа еден друг и се преклопи врз него сеа мозам да ги видам податоците само од овој вториот :S Мозе некако да ги вратам тие податоци ??? ФАЛА ОДНАПРЕД

Вака сеа ... Значи имам еден голем проблем. Имав еден ЕКСЕЛ документ под име ... и имав вазни податоци во него и после ми дадоеа еден друг и се преклопи врз него сеа мозам да ги видам податоците само од овој вториот :S Мозе некако да ги вратам тие податоци ??? ФАЛА ОДНАПРЕД

Nope.

Добро, и сега процентите ми се менат на секоја 1 секунда.
И најного ми се ојде до 69% имам и слика успеав да го сликам.
И сега што е проблемот?:helou:

Добро, и сега процентите ми се менат на секоја 1 секунда.
И најного ми се ојде до 69% имам и слика успеав да го сликам.
И сега што е проблемот?:helou:
Кажи подетално де.

еј имам едно прашање ми се случува ова значи симнав од нет каспреску анти вирус и кога пробам да вклучам да го инсталирам почне и стои 1-2секунди и се исклучи истото ми се случи со авира антивирусот ( само што го форматирав компјутерот ) па дали некои знае како да го решам проблемот

еј имам едно прашање ми се случува ова значи симнав од нет каспреску анти вирус и кога пробам да вклучам да го снимам почне и стои 1-2секунди и се исклучи истото ми се случи со авира антивирусот ( само што го форматирав компјутерот ) па дали некои знае како да го решам проблемот

Не си јасен ......

снимам?????????

Не си јасен ......

снимам?????????

инсталирам

еј имам едно прашање ми се случува ова значи симнав од нет каспреску анти вирус и кога пробам да вклучам да го инсталирам почне и стои 1-2секунди и се исклучи истото ми се случи со авира антивирусот ( само што го форматирав компјутерот ) па дали некои знае како да го решам проблемот

Добро е сега.
Сега го чистих, пно беше у натре паршина околу винтолаторчето:)
Па сега ќе видаме!:)

инсталирам

Дали кога сакаш да инсталираш и друг вид програми (не антивирусни) тоа ти се случува...

...имаш ли инсталирано моментално некој друг анти вирус...

Дали кога сакаш да инсталираш и друг вид програми (не антивирусни) тоа ти се случува...

...имаш ли инсталирано моментално некој друг анти вирус...

па сега немам инсталирано никаков анти вирус а на други програми се е во ред

па сега немам инсталирано никаков анти вирус а на други програми се е во ред

.....е јеб... ако си бил толку малер па си ги симнал неисправни двете програми.....

.....пробај да го симнеш и инсталираш...последниот WindowsInstaler...па после кажи што бидна

....заборавив да прашам....кој Оперативен систем (windows) ти е инсталиран...

.....е јеб... ако си бил толку малер па си ги симнал неисправни двете програми.....

.....пробај да го симнеш и инсталираш...последниот WindowsInstaler...па после кажи што бидна

....заборавив да прашам....кој Оперативен систем (windows) ти е инсталиран...

па го имам windows XP sp2

на мене поточно ми се случува вака значи натиснам на иконата за да го инсталирам антивирусот и не ми покажува никакви знаци исто како да не сум натиснал ( пробав на друг компјутер антивирусите си работат нормално )

На компјутеров имам два хард дискови, едниот е 40 гб и е поделен на две партиции, (на едната има Windows XP, а на другата Windows 7) и друг 160 гб една партиција. Моментално сум на Windows 7 во Computer ги покажува само двете партиции од хард дискот 40 гб а другиот не го покажува, во Device Manager под Hard Drives го има тој од 160 гб. Како да го направам и тој да го покажува?

На компјутеров имам два хард дискови, едниот е 40 гб и е поделен на две партиции, (на едната има Windows XP, а на другата Windows 7) и друг 160 гб една партиција. Моментално сум на Windows 7 во Computer ги покажува само двете партиции од хард дискот 40 гб а другиот не го покажува, во Device Manager под Hard Drives го има тој од 160 гб. Како да го направам и тој да го покажува?

Windows 7 build 7000 до 7077 не ја покажува другата партиција кај што е инсталиран XP ,Windows 7 7100 ги покажува сите партиции

Windows 7 build 7000 до 7077 не ја покажува другата партиција кај што е инсталиран XP ,Windows 7 7100 ги покажува сите партиции

Имам Build 7127 ја покажува партицијата со ХР да, ама не ми ја покажуваше партицијата од другиот хард диск каде што немаше ни еден Windows инсталиран.
Како и да е решив проблемот јас, пишав Disk Management во Search кај стартот и додав име на партицијата (G: ) и проработе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom