Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене НОДОТ почна да ме зеза нешто,не сака да се апдејтува се прекинува при крај....дај кажете некој добар анти-вирус,имав КАСПЕРСКИ,ама бараше клуч и го делитнав.Во мегувреме симнав AVG Anti Spyware 7.5,но и таму бара клуч за да се апдејтува и да работи целосно.
Да го симнам пак Касперскиот,пошто викаат дека е најак или да останам на АVG......

Може малку помош.. Пред некое време ставив виндовс 7.Пред тоа имав ХР. Сега не ми го покажува ХРто директно ја вклучува седмицата.Како да го вклучам ХР повторно. Пробав со ова ама пак не сака.
54762747.png

Може малку помош.. Пред некое време ставив виндовс 7.Пред тоа имав ХР. Сега не ми го покажува ХРто директно ја вклучува седмицата.Како да го вклучам ХР повторно. Пробав со ова ама пак не сака.
54762747.png

Дали при подигање ти дава да одбереш кој оперативен да го користиш? Таму се селектира ако се правилно инсталирани.
Да не си го го форматирал хп-то случајно при инсталација на 7. ?
БТВ. Користи ја 7. моја препорака одлична е нема да имаш никакви проблеми со РЦ верзијата (билд 7100).

Па ова не е РЦ ама ок.А при подигање не ми ги покажува двата. Мислам дека не е форматиран хп-то зш првин него го користев па потоа преку EasyBCD го вклучив хп-то...

Па ова не е РЦ ама ок.А при подигање не ми ги покажува двата. Мислам дека не е форматиран хп-то зш првин него го користев па потоа преку EasyBCD го вклучив хп-то...

Вико ај земи делитни партицијата со XPто и пак си го инсталирај на на нова(т.е. чиста) партиција!:smir:

Работата е да се избегне тој.

Дајте торент од РЦ

Епа вака кога сакам да уклучам фајл (државната матура :helou:) преку микрософт ворд ми се појавува еден прозорец за да иберам со кој фонд да го прочита и после ми се појавуваат неколку страни со рандом букви и бројки.

Хелп ??

Епа вака кога сакам да уклучам фајл (државната матура :helou:) преку микрософт ворд ми се појавува еден прозорец за да иберам со кој фонд да го прочита и после ми се појавуваат неколку страни со рандом букви и бројки.

Хелп ??
Ти го имаш word 2003 а фајлот што го симињаш е за word 2007...

Хелп ??

Да не ти е PDF фајлот?

Пробај отвори го со Adobe Reader

Хелп ??

download од ace_element линкот за Adobe Reader. Државната матура ја отвара преку тој програм.

Некој да знае некоја програма преку која ќе можам да ги поправам црвените очи што се излезени на слика?

Некој да знае некоја програма преку која ќе можам да ги поправам црвените очи што се излезени на слика?

WOW :|
Можеш со Фотошоп :) Или со MS Paint :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom