Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И мене НОДОТ почна да ме зеза нешто,не сака да се апдејтува се прекинува при крај....дај кажете некој добар анти-вирус,имав КАСПЕРСКИ,ама бараше клуч и го делитнав.Во мегувреме симнав AVG Anti Spyware 7.5,но и таму бара клуч за да се апдејтува и да работи целосно.
Да го симнам пак Касперскиот,пошто викаат дека е најак или да останам на АVG......

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Може малку помош.. Пред некое време ставив виндовс 7.Пред тоа имав ХР. Сега не ми го покажува ХРто директно ја вклучува седмицата.Како да го вклучам ХР повторно. Пробав со ова ама пак не сака.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Може малку помош.. Пред некое време ставив виндовс 7.Пред тоа имав ХР. Сега не ми го покажува ХРто директно ја вклучува седмицата.Како да го вклучам ХР повторно. Пробав со ова ама пак не сака.
Дали при подигање ти дава да одбереш кој оперативен да го користиш? Таму се селектира ако се правилно инсталирани.
Да не си го го форматирал хп-то случајно при инсталација на 7. ?
БТВ. Користи ја 7. моја препорака одлична е нема да имаш никакви проблеми со РЦ верзијата (билд 7100).

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Па ова не е РЦ ама ок.А при подигање не ми ги покажува двата. Мислам дека не е форматиран хп-то зш првин него го користев па потоа преку EasyBCD го вклучив хп-то...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Па ова не е РЦ ама ок.А при подигање не ми ги покажува двата. Мислам дека не е форматиран хп-то зш првин него го користев па потоа преку EasyBCD го вклучив хп-то...
Вико ај земи делитни партицијата со XPто и пак си го инсталирај на на нова(т.е. чиста) партиција!:smir:

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Работата е да се избегне тој.

Дајте торент од РЦ

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Епа вака кога сакам да уклучам фајл (државната матура :helou:) преку микрософт ворд ми се појавува еден прозорец за да иберам со кој фонд да го прочита и после ми се појавуваат неколку страни со рандом букви и бројки.

Хелп ??

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Епа вака кога сакам да уклучам фајл (државната матура :helou:) преку микрософт ворд ми се појавува еден прозорец за да иберам со кој фонд да го прочита и после ми се појавуваат неколку страни со рандом букви и бројки.

Хелп ??
Ти го имаш word 2003 а фајлот што го симињаш е за word 2007...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Хелп ??
Да не ти е PDF фајлот?

Пробај отвори го со Adobe Reader

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Хелп ??
download од ace_element линкот за Adobe Reader. Државната матура ја отвара преку тој програм.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Некој да знае некоја програма преку која ќе можам да ги поправам црвените очи што се излезени на слика?

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Некој да знае некоја програма преку која ќе можам да ги поправам црвените очи што се излезени на слика?
WOW :|
Можеш со Фотошоп :) Или со MS Paint :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom