Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го пронајде сите проблеми со регистри и ги поправе, посакуваниот резултат е постигнатTi pomogna da go resis problemot so go imase?
Od koj go formatirav PC na sekoi 15-20 min mi se pojavue Win32 Genric Host Prosces error.Znae nekoj so moze da e problemot?
Od koj go formatirav PC na sekoi 15-20 min mi se pojavue Win32 Genric Host Prosces error.Znae nekoj so moze da e problemot?
имам еден мал unsolvable-for-me проблем. Наводно имам симнато цела сезона на Симпсонови и пробав да ја пуштам, но од пуштање ни п нема. После викам ај да го конвертирам во некој од поприфатливите екстензии со any video converter и total video converter но ни тие не сакаат да ја вршат работата. any other soluton?
Проблемот е што е .avi - една најобична екстензија. Можеби како што рече Корун се работи за немање на соодветен кодек. Може некој д ми достави линк по пп за најновите? Thanks in advance![]()
BTW пробани се на двд плеер но со никаков резултат, иако некогаш некои фајлови на плеерот не се пуштаат а на ПСто најнормално си функционираат.
*.mkv фајлови со кој програм е најдобро да ги отварам.. ама да можам и превод да вметнам како во BS Player.. фала
*.mkv фајлови со кој програм е најдобро да ги отварам.. ама да можам и превод да вметнам како во BS Player.. фала