Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Избриши ја Firefox преку Revo Uninstaller, и после симни си ја или 3.0.10 од официјалната страна или најноваа 3.5 Beta 4 ама од www.filehippo.com

Ја користам 3.0.10. И сега Корун да те прашам ако инсталирам 3.5 Beta 4 дали ќе ми се избришат сите Bookmarks и Addons!?!?!?!?!

Другари вака сега...имам една фрка....мсн-то ми е избришано,а не сака да се инсталира друго бидејки не било скрос избришано ми кажува,а го нема во Remove programs!!!!Избришано е и од Program files!!!Дај кажете лек,жити се......однапред балгодарам....

Другари вака сега...имам една фрка....мсн-то ми е избришано,а не сака да се инсталира друго бидејки не било скрос избришано ми кажува,а го нема во Remove programs!!!!Избришано е и од Program files!!!Дај кажете лек,жити се......однапред балгодарам....

Избриши го со Revo Uninstaler!

Со Рево и не симнувај бета верзии :helou:

Аха....фала другари за ова,ке го решам проблемот.:smir:

Туку,ве молам сега,ако има некој да ми даде клуч за SRS AUDIO SANDBOX....пак фала..

Може на ПП да ми пратите..:smir:

Избриши ја Firefox преку Revo Uninstaller, и после симни си ја или 3.0.10 од официјалната страна или најноваа 3.5 Beta 4 ама од www.filehippo.com
Ја избришав со Revo Uninstaller и ја снимав болдираната Mozila и сега е Ок на сите страни.
Инаку што е тоа баг ?
За Ice Hendrix: Мислам кога ја бришеш старата верзија на Mozila те прашува што да се брише заедно со него а што да остане но не сума баш сигурен за тоа Bookmarks :icon_roll

@m.marko21
Баг ти е некоја грешка или пропуст во програмата

@Ice_Hendrix
Оди во Bookmarks > Organize Bookmarks > Import and Backup > Backup и сними ги некаде на компјутер. После новата верзија ако се избришени и букмаркс, оди пак на истото место и импортирај ги.:toe:

Аха....фала другари за ова,ке го решам проблемот.:smir:

Туку,ве молам сега,ако има некој да ми даде клуч за SRS AUDIO SANDBOX....пак фала..

Може на ПП да ми пратите..:smir:

Верзија ?

@Ice_Hendrix
Оди во Bookmarks > Organize Bookmarks > Import and Backup > Backup и сними ги некаде на компјутер. После новата верзија ако се избришени и букмаркс, оди пак на истото место и импортирај ги.:toe:

Thanks!:smir::smir::smir:

Момци ако може некој да ми каже како да најдам Activation key за овие две програми или пак некои други вакви слични програми да ми препорачате за да го средам компјутерот. Инаку за овие на интернет да ги активирам ми бара пари...:nesum:

21650202.png

Препорака да не користиш регистри клинери и такви слични програми за убрзување на оперативниот систем. Но доколку користиш CCleaner спушти го.

Za toa te podrzuvam samo znaat problemi da pravat tie klineri dosega samo cccliner ne mi napravil problemi i naku site drugi so sum gi probal praea problemi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom