Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За гледање филмови го користам MV2 player. До сега не сум имал проблеми со превод и сл.

Луѓе имам проблем за кој што не знаев дека постои...Случајно отворив во Disk Managemant и видов дека имам 20гб партиција на која што нема ништо а не ми ја покажува ни во My Computer. Пробав да ја избришам од тука ама неможам ми дава само New Logical Drive и Help. Како да ја избришам? Благодарам однапред

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    161,9 KB · Прегледи: 6
Луѓе имам проблем за кој што не знаев дека постои...Случајно отворив во Disk Managemant и видов дека имам 20гб партиција на која што нема ништо а не ми ја покажува ни во My Computer. Пробав да ја избришам од тука ама неможам ми дава само New Logical Drive и Help. Како да ја избришам? Благодарам однапред

Немаш партиција туку имаш само празен непартициониран простор на екстендет партицијата, убаво ти вика виндовсот да ти направи уште една логичка партиција.

Значи за крај...нема што да бришеш..или нов логички диск или припои ги кон D

Немаш партиција туку имаш само празен непартициониран простор на екстендет партицијата, убаво ти вика виндовсот да ти направи уште една логичка партиција.

Значи за крај...нема што да бришеш..или нов логички диск или припои ги кон D

Ама финтата е што несакам уште една партиција не ми треба, сакам овие 20гб да ги вратам на партицијата D затоа што од неа тие 20гб се земени...Сакам пак да ги вратам на D...Има ли начин?:helou:

Ама финтата е што несакам уште една партиција не ми треба, сакам овие 20гб да ги вратам на партицијата D затоа што од неа тие 20гб се земени...Сакам пак да ги вратам на D...Има ли начин?:helou:

аЈ СО НАЈБЕЗБОЛНИОТ НАЧИН.....
...пошто во Ц имаш доволно простор..се што ти е во Д привремено префрли во Ц...
..потоа...по сликата....избриши го Д..па потоа пак формирај го Д но овој пат со целиот слободен простор..
....за крај..пак врати си ги работите во Д

..има и посебни програми за ова Pаrtition Magic но во твојот случај може и без него.

аЈ СО НАЈБЕЗБОЛНИОТ НАЧИН.....
...пошто во Ц имаш доволно простор..се што ти е во Д привремено префрли во Ц...
..потоа...по сликата....избриши го Д..па потоа пак формирај го Д но овој пат со целиот слободен простор..
....за крај..пак врати си ги работите во Д

..има и посебни програми за ова Pаrtition Magic но во твојот случај може и без него.

хаха само што го направив ова, еве сега повторно ми се копираат фолдерите од ц на д и тие 20гига се вратија на д-то...ми текна дека вака можеби ќе можам да го средам. во секој случај ти благодарам...:helou::smir:

Најверојатно ќе купувам лаптоп, и ме интересира што е разликата помеѓу Inter Core 2 Duo Processor и Inter Centrino Processor?

Pomos drugari mi treba programov za u Petok polagam :vozbud:
Se raboti za programot SolidWorks 2007, imam problem !!!
Eve vo slikive e prikazan problemov:

Pomagajte ve molam, soveti ....... za problemov

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    25,2 KB · Прегледи: 3
  • Captureg.JPG
    Captureg.JPG
    52,2 KB · Прегледи: 1
Pomos drugari mi treba programov za u Petok polagam :vozbud:
Se raboti za programot SolidWorks 2007, imam problem !!!
Eve vo slikive e prikazan problemov:

Pomagajte ve molam, soveti ....... za problemov

Проба со тоа што ти е на втората слика CHECK ONLINE FOR A SOLUTION AND CLOSE THE PROGRAM??????????

Дечки ај малце помош ако може...кога работам на програмата хип хоп иџеј 3 и 4, ќе ми се појаве енд процес...а програмата нормално си работи нема никаков проблем :toe:

Pomos

Luge aj kazete mi sto e ova i kako mozam da go trgnam koga go ukluciv kompjuterov mi se pojavi ova i ne se trga od pozadina pozz!

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    32 KB · Прегледи: 2
Luge aj kazete mi sto e ova i kako mozam da go trgnam koga go ukluciv kompjuterov mi se pojavi ova i ne se trga od pozadina pozz!

Windows-от не ти е легален. :) По пп имаш genuine key. Барај на google како да го промениш key-от. :smir:

(имам пишано и некоја страна назад во темава, I think)

има и еден друг начин и немора да менува key.....еве како

1. Lauch Windows Task Manager-(ctrl+alt+delete)
  2. End wgatray.exe process in Task Manager.
  3. Restart Windows XP in Safe Mode.
  4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32.
  5. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32\dllcache.
  6. Lauch RegEdit-start>run>regedit
  7. Browse to the following location:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
    Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
  8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
  9. Reboot Windows XP.
ја кај еден другар овака го средив и му нема направено проблеми веќе пола година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom