Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како да направам дуал бут на виста со некој брз линукс, за да не палам виндоус за сургање, нешто како спештоп - http://www.splashtop.com/?

aбре ке ми каже ли некој како да симнам од RealPlayer песна?
Eве таму одам на Search,пишувам песна и не излева.
Било која песна да ја напишам нејке да излезе..
Помош ?
2q1rw2b.jpg

aбре ке ми каже ли некој како да симнам од RealPlayer песна?
Eве таму одам на Search,пишувам песна и не излева.
Било која песна да ја напишам нејке да излезе..
Помош ?
2q1rw2b.jpg

Како да СИМНЕШ песна???

Ова ги пребарува песните што ти се во компјутер / фолдер... А не да симнува од интернет, си се збунуел нешто...

e тоа само за тие песни што ги имам и јас ??
А нели бива да симнувам од таму ?

Им се пожалив на КејблТел зашто интернетот ни е малу поспор и ни рекоа дека не е до нив, туку до нашиот рутер. Шо треба да направиме за да ни се зголеми брзината?

Користам Ares за даунлоад најчесто на песнички ... Ама имам проблем одкако ке напишам кај Search полето песна или група и на крајкот Search Now ништо не се пребарува ...

Aj da vidam da pomozite koj moze.
Kaj drugar bev da mu formatiram PCto..mavnav format na C: ,pocna so kopiranje na setapot za da se instalira windowsot,pa neli posle se restartira za da produzi instalacijata.AMA, od koga se restartirase na "press any key to boot from cd" se pojavi smajli,bukvalno..i ne mu mrda kompjuterot.Probav da smenam ,da isklucam boot opcijata,ama nisto.Ocigledno ima fateno nekoj virus..ama zar u bios?
Sho da se prai?

Aj da vidam da pomozite koj moze.
Kaj drugar bev da mu formatiram PCto..mavnav format na C: ,pocna so kopiranje na setapot za da se instalira windowsot,pa neli posle se restartira za da produzi instalacijata.AMA, od koga se restartirase na "press any key to boot from cd" se pojavi smajli,bukvalno..i ne mu mrda kompjuterot.Probav da smenam ,da isklucam boot opcijata,ama nisto.Ocigledno ima fateno nekoj virus..ama zar u bios?
Sho da se prai?

Пробај со друго CD формат од почеток.

Користам Ares за даунлоад најчесто на песнички ... Ама имам проблем одкако ке напишам кај Search полето песна или група и на крајкот Search Now ништо не се пребарува ...

Исто така и youtube видеата не можам да ги гледам ...
Помош?

Што ти дава за youtube. Ако можеш пушти принт скрин да разјасниме...

Исто така и youtube видеата не можам да ги гледам ...
Помош?

Flash Player за прелистувачот (Firefox, IE, Opera, Chrome...) имаш инсталирано?

Кога одам таск менаџер, во процесите има еден процес кој што се вика Subsearch.exe , и зема 100% од процесорот и не може да се исклучи.
Хелп?

Добро е ја оправив работата со youtube...

Ај сега зошто Ares не пребарува ништо ?

Може некои портови ти се заклучени на рутерот а што се потребни на програмот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom