Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
избришав мн вазни податоци и слики :S и сега сакам да ги вратам пробав со систем ресторе но не успеав :kesa:некоја програма и помошшшшш однапред фала:tapp:

има дриверс Ц Д и А кај мене бесше во мај документс и јас сега со ваа програма барам во Ц и откако заврсив имасше пребарав но тоа сто сакав ми го дава како ункноњн и немозам да го отворам :S

има дриверс Ц Д и А кај мене бесше во мај документс и јас сега со ваа програма барам во Ц и откако заврсив имасше пребарав но тоа сто сакав ми го дава како ункноњн и немозам да го отворам :S

А што избриша ? Мислам, какви фајлови ? Слики, музика, документи... ?

многу слики и многу вазни :S го кликнувам тоа сто ми треба (ресторе бај копинг) и несшто немозе не ги врака :toe:

многу слики и многу вазни :S го кликнувам тоа сто ми треба (ресторе бај копинг) и несшто немозе не ги врака :toe:

Незнам што да ти кажам... со таа програма имам враќано фајлови, затоа и ти ја препорачав. Пред колку време ги избриша сликите ?

го вратив тоа сто сакав само сега кога ги отварам сликите не ми дава нисто (no preview available)инаку тоа веке ми е вратено :S

го вратив тоа сто сакав само сега кога ги отварам сликите не ми дава нисто (no preview available)инаку тоа веке ми е вратено :S

Оди десен клик на сликата > Properties и види type of file и size

мозеш да ги вратиш сликите но немозе со ништо да се отворат ги отварам нема слика нема нисто omg :@

пробај го Active@ UNDELETE ја со тоа имам вратено слики и останати ствари дури и по неколку форматирања :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom