Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака го имам програмот Turbine Video Encoder 3 и смалував видео ама го прави во flv file. И не ми го пушта со wmp. Дали може тоа да се смени некако. Значи дали можам јас некако тоа клипче да го гледам со windows media player.

Xilisoft Video Converter Ultimate

А да кажеш НАЈТОЧНО што како кога зашто си напраил?

Што си симнал?
Кога си го симнал тоа?
Каде го инсталираше?
Зашто?
Кога почна да ти праи проблеми?
Сигурен ли си дека е до тоа?
Имаш ли уклучено System Restore?
Кога го врати?
......................

Ја ли да те прашувам? За друг пат кажи што најточно ти е проблемот и што си правел па пиши тука...
Игра симнав-триал верзија
Денес ја симан
Во це дикс е снимена
Проблем почна да прави кога ја стартував играта, блокираше , и јас го рестартирав компјутерот. При повторното стартување на компјутерот, мајкрософтот не можеше да се стартува.
Па тоа беше објаснувањето зошто не може да се стартува компјутерот
Немам оклучено.

А да кажеш НАЈТОЧНО што како кога зашто си напраил?

Што си симнала?
Кога си го симнала тоа?
Каде го инсталираше?
Зашто?
Кога почна да ти праи проблеми?
Сигурна ли си дека е до тоа?
Имаш ли уклучено System Restore?
Кога го врати?
......................

Ја ли да те прашувам? За друг пат кажи што најточно ти е проблемот и што си правела па пиши тука...

Женско е бе :icon_lol:

Инаку гема, можеш да направиш скриншот и да го прикачиш овде ?

Женско е бе :icon_lol:

Инаку гема, можеш да направиш скриншот и да го прикачиш овде ?
Како ќе извршам скриншот , кога не можам да стартувам Мајкросфот, инаку направив видео , но не може да го прифати компјутерот од кој сега го пишувам ова.

Денес ја симан
Во це дикс е снимена
Проблем почна да прави кога ја стартував играта, блокираше , и јас го рестартирав компјутерот. При повторното стартување на компјутерот, мајкрософтот не можеше да се стартува.
Немам оклучено.

Start > All Programs > Accesories > System Tools > System Restore
Овде оди, избери некој ден од порано кликни NEXT, и почекај едно 4-5 минути ќе заврши процесот и толку е.

Денес ја симан
Во це дикс е снимена
Немам оклучено.

Ете така.
Влези во SAFE MODE инсталирај си Revo Uninstaller, избриши ја комплет играта, рестартирај РС.

Како ќе извршам скриншот , кога не можам да стартувам Мајкросфот, инаку направив видео , но не може да го прифати компјутерот од кој сега го пишувам ова.

Добро тогаш со мобилен/апарат неможеш да сликаш ?

Ете така.
Влези во SAFE MODE инсталирај си Revo Uninstaller, избриши ја комплет играта, рестартирај РС.
Ама воопшто не може ни да се влезе во safe mode
Аце инаку имам снимано со мобилен , ама не го прифаќа компјутерот на кој што сум.

Ама воопшто не може ни да се влезе во safe mode
Аце инаку имам снимано со мобилен , ама не го прифаќа компјутерот на кој што сум.

Што ти вика кога пробуваш да влезеш во SAFE MODE или што ти се појавува (ако се појавува нешто) ?

Пробај реинстал на windows (значи не FORMAT туку реинстал), ќе го стаиш ХР цедето, ќе напраиш BOOT FROM CD и таму ќе прочепкаш да најдеш опција REPAIR

Ај дечки фала многу на покажаниот интерес за помош, и турдот и фала за тоа што успеавте да ме истрпите. Ќе го носам на мајстор.

Ај дечки фала многу на покажаниот интерес за помош, и турдот и фала за тоа што успеавте да ме истрпите. Ќе го носам на мајстор.

ОК, дојди до кај мене со компјутерот накај 20:00 :smir:

luge aj pomos nemozam da mu dadam update na winows media player
ima nekoj resenie

шо ќе ти е update....смкни си понова верзија.....Install->NEXT->NEXT->NEXT->....финиииш

Вчера инсталирав Spybot Search & Destroy и од тогаш нон-стоп ми го појавува ова.......како да има вирус во програмата.....дали?

http://forum.kajgana.com/[url=http:...ck.us/img367/1561/65635141dq0.png[/img][/url]

99% од алатките против SPYове ти се уствари SPY...запамти ;) позз.

пробав со тој програм за да избришам DX, ама со тоа се поремети све и му направив rollback.. пробав да инсталирам 9.0c ама нејкеше. ако инсталирам DX10 ке работи ли во ред пошто графичката ми е добра ама постара е ATI RADEON X700 Ultra. ај помагајте пошто со DX 9.0c не се игра ништо :D

icon4.gif
Што се случи?
Вчера од Skype добив честитка од пријател со најверојатно вирус зашто веднаш потоа самата почна да се препраќа на сите мои контакти.На секој мој отворен фајл истиот се дуплираше како скриен фајл по што со антивирусот скенирав и избриша 8 вируси.Денес кога го вклучив компјутерот прво администраторот е сменет,сите програми се деинсталирани,сите документи кој ги имав се избришани-буквално како да сум го форматирал компјутерот.На се што вклучувам се појавуваат туторијали.Пробав да направам System restore но не прифаќа.Safe mode не се вклучува. Постои ли некој начин да вратам барем нешто од документацијата пред да правам формат зашто вирусот сигурно го има сеуште иако NOD-32 не го покажува?:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom