Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај хелпнетеми и мене...
Компјутерот мој љубен со позадината кај шо сум качена на трактор ко ќе го пуштам нема икони, ами ја има само позадината и работат само функции од типот Ctrl+Alt+Delete и ме нервозират векот а го работам со финтата на Рајмз њу таск опен па броуз па тако даље.....ај нешчо друго освен формат ва моља :):):):)

Ај хелпнетеми и мене...
Компјутерот мој љубен со позадината кај шо сум качена на трактор ко ќе го пуштам нема икони, ами ја има само позадината и работат само функции од типот Ctrl+Alt+Delete и ме нервозират векот а го работам со финтата на Рајмз њу таск опен па броуз па тако даље.....ај нешчо друго освен формат ва моља :):):):)

Oд кога точно ти прави вака?
Што си направила последно пред ова да се случи?
Можеш ли десен клик на десктоп?

Oд кога точно ти прави вака?
Што си направила последно пред ова да се случи?
Можеш ли десен клик на десктоп?

Десен клик никако.... а шо сум работела... Епа пишев семинарска со срања шо ги наоѓав од интернет и исто така си користев USB пошто ние во станов сме многу фенси и имаме 3 компјутери па се разлаваме и си играме курташак со животите на нашите љубени... Ај сега да те видам:):):)
Бај д веј од денески така је од ко го пуштив едниот а по него забега и другиот. И најинтересантното е шо на едниов компјутер покажвит тројан хорс дека имат на USB, еден така многу срцепарателен коњ да мму се плукнам во животот негов шо го живејт во нашите срца (компутери де)
Аххх колку невазмогучанствен ми е постов...

Десен клик никако.... а шо сум работела... Епа пишев семинарска со срања шо ги наоѓав од интернет и исто така си користев USB пошто ние во станов сме многу фенси и имаме 3 компјутери па се разлаваме и си играме курташак со животите на нашите љубени... Ај сега да те видам:):):)
Бај д веј од денески така је од ко го пуштив едниот а по него забега и другиот. И најинтересантното е шо на едниов компјутер покажвит тројан хорс дека имат на USB, еден така многу срцепарателен коњ да мму се плукнам во животот негов шо го живејт во нашите срца (компутери де)
Аххх колку невазмогучанствен ми е постов...

Tи си забегала троа :)

Прво, зачисти ги сите USB со некој антивирус, после зачисти ги компјутерите со антивирус и на крај, направи system restore од вчера, чим од денес ти прави вака и толку е.

Tи си забегала троа :)

Прво, зачисти ги сите USB со некој антивирус, после зачисти ги компјутерите со антивирус и на крај, направи system restore од вчера, чим од денес ти прави вака и толку е.
Ај фала ама колку да знајш дека ги форматирав усебината па исти курци ееееее неврози големи
И фала уше еднашка да не забегам пак :)

Ај фала ама колку да знајш дека ги форматирав усебината па исти курци ееееее неврози големи
И фала уше еднашка да не забегам пак :)

Проба со system restore?

Утре, сега цимерот таму спие а јас Џанам на вторио компјутер сум...
Ќе пробам шо му се засекира ти и ќе ти речам или фала или ќе те истепам ко ќе те видам или евентуално ќе ти влезам преку мнитор со тракторот хахах
А чекај... нели е побо јас систем ристор на мозоков да си напрам јас :):):)

Утре, сега цимерот таму спие а јас Џанам на вторио компјутер сум...
Ќе пробам шо му се засекира ти и ќе ти речам или фала или ќе те истепам ко ќе те видам или евентуално ќе ти влезам преку мнитор со тракторот хахах
А чекај... нели е побо јас систем ристор на мозоков да си напрам јас :):):)

Ти одговара nick-от :)

Пред некој ден пишував дека имам проблем да направам Print Screen,сега тој проблем го немам а го решив со една обична ама многу корисна програма која се вика Snipping Tool а за download кој сака треба само да кликне овде

Не ми прифаке USB тестатура. Влегов у BIOS- Usb Keyboard беше disabled го напраив enabled оклучувам тестатурата ке светне и после пак не работи.. шо може да е проблемот ? дали фалат драјверите за тестатурата?

Не ми прифаке USB тестатура. Влегов у BIOS- Usb Keyboard беше disabled го напраив enabled оклучувам тестатурата ке светне и после пак не работи.. шо може да е проблемот ? дали фалат драјверите за тестатурата?

Пробај ја на друг РС или на друг USB порт.

1 Недела веќе немам глас на клиповите од youtube??? Слушам музика, не е до звучниците, а гласот на youtube ми е на max. Што е проблемот?

1 Недела веќе немам глас на клиповите од youtube??? Слушам музика, не е до звучниците, а гласот на youtube ми е на max. Што е проблемот?

Оди у контрол панел во add/remove, избриши го Adobe Flash Player кој и да е, и побарај на интернет да ја симнеш последната верзија од него (10.нешто) и инсталирај ја.

Абе како да пуштам филм ,предходно ги пуштав преку CyberLink DVD Suite ама сега нешто не е во ред програмава, инаку не ги отвара ни како autoplay од windows media player кога го ставам cd то како порано па некој совет како да ги пуштам филмовите,а ако не па дајте некоја програма :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom