Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе луѓе имам еден проблем.
земав да инсталирам нови драјвери за мрежната картичка затоа што правеше некои проблеми, па за да ги решам тие, барав на нет нови драјвери. и сега, симнав таму што најдов демек најнови, ги анинсталирав старите, почнаа да се инсталираат новите, и дојде во еден момент се појави дека не се digitally signed.
е сега, што да правам? да ги барам старите да ги инсталирам, или како да најдам некои нови што ќе функционираат како што треба??? мрежната ми е NVIDIA nForce networking controller... па ако знае нешто што, како, нека каже:helou:

абе луѓе имам еден проблем.
земав да инсталирам нови драјвери за мрежната картичка затоа што правеше некои проблеми, па за да ги решам тие, барав на нет нови драјвери. и сега, симнав таму што најдов демек најнови, ги анинсталирав старите, почнаа да се инсталираат новите, и дојде во еден момент се појави дека не се digitally signed.
е сега, што да правам? да ги барам старите да ги инсталирам, или како да најдам некои нови што ќе функционираат како што треба??? мрежната ми е NVIDIA nForce networking controller... па ако знае нешто што, како, нека каже:helou:

Што има везе дали се digitally signed или не?

Мене не ми се :)

Што има везе дали се digitally signed или не?

Мене не ми се :)

епа има изгледа...воопшто не ми ја препознаваше мрежната ради тоа...ај ќе пробам нешто пак, па ќе видам...

Имам проблем со uTorrent.. ставан нешто да се симне (Било што) и сеа ова не мрда од 0%, а добра ми е конекцијата и се, немам ставено лимит на брзината за download... Help?

Имам проблем со uTorrent.. ставан нешто да се симне (Било што) и сеа ова не мрда од 0%, а добра ми е конекцијата и се, немам ставено лимит на брзината за download... Help?
Било што...ваљда не си толку малер да сите избрани торенти немаат сејачи, проверувај пред да го симнеш торентот во каква состојба е, има и торенти со пасворд па доколку не си логиран на страницата од кај си го симнал торентот тој не ти вреди ништо, трето и најневеројатно, можда си го заебал програмот за симнување...реинсталирај го.

епа има изгледа...воопшто не ми ја препознаваше мрежната ради тоа...ај ќе пробам нешто пак, па ќе видам...

Картицата ти е уредно препознаена, само за исправна работа и се потребни драјверите.
Тоа за дигиталниот потпис...прави се дека не си го видел и терај даље со инсталацијата на драјверот.
Тој дигитален потпис е само една непотребна пиздарија од микрософт

Ти ќе да си нов со торентиве...

Пред да симнеш торент, види колку Seeds и колку Leechers има.

Ако Seeds > Leechers тогаш симнувај и БИ ТРЕБАЛО (значи НЕ МОРА) да почне да се симнува и да иде над 10-20-30 KB/s.

Ако Seeds < Leechers, не се ни мачи.

Дечки имам еден проблем. Симнав фотошоп и кога уклучувам ми вели
You must download an e-licence in order to continue using Adobe Photoshop CS3 Extended

и има да quit и download e-licence...стискам даунлоад е-лиценца и ми вели дека грејс периодот истекол и дека немало повеќе е лиценци....Што да правам?
Ајде ве молам, кој ќе ми помогне му давам зеленко

Дечки имам еден проблем. Симнав фотошоп и кога уклучувам ми вели
You must download an e-licence in order to continue using Adobe Photoshop CS3 Extended

и има да quit и download e-licence...стискам даунлоад е-лиценца и ми вели дека грејс периодот истекол и дека немало повеќе е лиценци....Што да правам?
Ајде ве молам, кој ќе ми помогне му давам зеленко

Преку торент најди крак или побарај негде сериски број за Photoshop CS3

Како да го сменам фонтот од Англиски во Македонски и обратно без да одам на language bar,има ли некоја финта со CTRL и некоја вуква или бројка?

Ова прв пат ми се случува и ај викам може некој ке знае да ми помогне.Не можам мојот хотмаил да го видам никако ни од мојот компјутер а пробав и од други компјутери не сака.Едноставно кога ке го пишам маилот и пасвордот страната не се пуни останува празна.Пробав со сите пребарувачи истото.Пробав други маилови да отворам дома се е супер само на мојот маил прави проблем.Па ако некој случајно знае како да го решам проблемот благодарен сум однапред :smir:

Ова прв пат ми се случува и ај викам може некој ке знае да ми помогне.Не можам мојот хотмаил да го видам никако ни од мојот компјутер а пробав и од други компјутери не сака.Едноставно кога ке го пишам маилот и пасвордот страната не се пуни останува празна.Пробав со сите пребарувачи истото.Пробав други маилови да отворам дома се е супер само на мојот маил прави проблем.Па ако некој случајно знае како да го решам проблемот благодарен сум однапред :smir:

1) Исчисти ги сите Cookies и такви работи од прелистувачот па пробај
2) Пробај преку Live Messenger логирај се со тој маил. Ако те пушти, од тмау би требало да можеш да си провериш
3) Оди на Forgot my password, нека ти дадат нов, пробај после со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom