- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.530
- Поени од реакции
- 8.344
Направи рестор на денот кога ја инсталираше 2009ката ?
јесте да...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Направи рестор на денот кога ја инсталираше 2009ката ?
Дригари. Ај ве молам пуштетеми никој линк на ПП од програмот Alkohol 120% fo Vista.
Оти јас го имам овој програм ама за Xp, еднас се заебав го имсталирав на Vista и ми се заеба цела Vista. Ми се рестартирасе нон стоп. И открив дека е од овој програм. Однапред фала.
Форматирав ПЦ , и немам звук.Пробав да најдам некои драјвери на гугл и инсталирав некои од Реалтек али не работат има " ! " наместо Аудио Медиа Плеер.Кај можам да најдам драјвер (на интернет) ?
Немам , тоа е проблемот.Иначе матичната е ESC.
Што е ова што ми се појавува, ако стиснам ок ми се појавва друг прозорец каде треба да стиснам don'y send и ми ги затвара сите страни што сум ги отворила на интернет.
Properties на My Computer па идеш у табот Advanced па во последното (најдолното) Settings.
Тука од Drop-down менито прво селектирај си го Windows-от кој го бираш кога го уклучуваш РС и после ОДШТИКЛИРАЈ ГИ тие двете под него. Толку.
Open GL Initialization Failure
To play please verify that you card is OpenGL compliant
If it is , please update to the latest video drivers .
Ова ми се појаува при инсталација на една игрица ...
+ nitializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Дајте некој корисен совет ако имате .. :nesum:
Што графичка имаш и за која игра се работи ?
Симнав веќе 3-4 верзии претходно од Реалтек АЦ97 никоја не работи.Да не треба нешто да се активира?
Ати Радеон 9200 Se AGP .. А играта Soldиer of Fortune 2
малце каснам со одговоров ....цц ц
Симнав веќе 3-4 верзии претходно од Реалтек АЦ97 никоја не работи.Да не треба нешто да се активира?
Минимумот што го бара играва е
А зошто не симнеш Everest ? Направи тест, и ќе ти ја покаже звучната картичка. Ако неможеш да најдеш драјвери, пиши овде
Симни ја еверест и пробај, ќе ја препознаеСимнав и SIW и уште една Aiea32 (нешто овака беше) и двете неможеа да препознаат manufacturer.
Вака сега,
имам еден проблем а тој е што незнам баш многу што и како за Рам меморијата на мојот компјутер, сакам да знам колку максимум можам да ставам меморија бијдечи со 256Мб не се живее веќе
Дали знае некој како јас самиот да проверам? Бидејќи машинава и не ми е тазе од пред 3-4 години ми е, сигурно има измени некои како што сум слушнал.
Така да проблемот е едноставен како јас самиот да проверам колку највеќе можам да ја зголема Рам меморијата без да се мачам да го носам на сервис?:smir:
Симни ја еверест и пробај, ќе ја препознаe
http://www.sis.com/download/SiS 7012 Audio Device , ова и Сив има ми го најдено барав и за тоа драјвери али не најдов >.>
Фала многу.Работи ова :phttp://www.sis.com/download/
Одбери го оперативниот систем
Audio Devices
и твојот модел на звучна
Кликни GO.