Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хмм ... имам користено и 8.5 и 8.1, али не ми текнува сега на која верзија неможев да гледам камера. На една верзија кога некој ќе ми пушти камра ... ќе се појавеше тоа камерата ... али заглавуваше на Loading ... само Loading, Loading ... а на другта верзјиа кога некој ќе пушти камера све беше во ред. Незнам, можеби и проблемот бил до мене или па до некое подесување кое сум го заборавил... :)

Хмм ... имам користено и 8.5 и 8.1, али не ми текнува сега на која верзија неможев да гледам камера. На една верзија кога некој ќе ми пушти камра ... ќе се појавеше тоа камерата ... али заглавуваше на Loading ... само Loading, Loading ... а на другта верзјиа кога некој ќе пушти камера све беше во ред. Незнам, можеби и проблемот бил до мене или па до некое подесување кое сум го заборавил... :)
ех сосема тоа ме заебава ке се пушти камерата лоадинг и ништо друго, а кога нпарвив понов мсн јас биваше сега форматиран ми е пц и сега га имам постарата верзија да не знае некој од кај ке можам да ја надополнам ?!?

ех сосема тоа ме заебава ке се пушти камерата лоадинг и ништо друго, а кога нпарвив понов мсн јас биваше сега форматиран ми е пц и сега га имам постарата верзија да не знае некој од кај ке можам да ја надополнам ?!?

Windows Live Messenger 2009

Го инталирав и се убаво но ова ми излегува не бива да флезам :

Signing in to Windows Live Messenger BETA failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later.
Error code: 8000ffff

----Retry ---- Cancel ----Help

и тука незнам што да правам одам Ретри ништо пак тоа ми излегува и ниак да ми флезе на мсн.
помош !?

Го инталирав и се убаво но ова ми излегува не бива да флезам :

Signing in to Windows Live Messenger BETA failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later.
Error code: 8000ffff

----Retry ---- Cancel ----Help

и тука незнам што да правам одам Ретри ништо пак тоа ми излегува и ниак да ми флезе на мсн.
помош !?

Помош !?!!?

Побарај ја google Error code: 8000ffff,
сигурно ке најдеш нешто :)

Побарај ја google Error code: 8000ffff,
сигурно ке најдеш нешто :)
ШТО !?
- Дај ако објаснувате и сакате да помогнее помогајте стварно и објаснете по добро а не вака со 2-3 збора кадар пост да направите !?:tapp:

ШТО !?
- Дај ако објаснувате и сакате да помогнее помогајте стварно и објаснете по добро а не вака со 2-3 збора кадар пост да направите !?:tapp:
абе шо неземаш тај шо ти го дадех да го инсталираш со си запнал со тај 2009 БЕТА оди земи го тај и маки немаш:smir:

Чита DivX??? :pos:

Искрено, се трудиш вакви постови да пишуваш или од дното на душата, сами искачаат? :pos:
е сега веке претерувате знаете на што мислам дека чита не ме заебавајте плс

Симни Absolute Uninstaller, избриши се што имаш за мсн и сите можни мсн што ги имаш. После пробај прво со ова, ако неможе, бриши пак со Absolute Uninstaller па пробај со ова.

е сега веке претерувате знаете на што мислам дека чита не ме заебавајте плс

Најискрено, незнам за што мислиш дека "чита"

епа озбилно ти кажувам сега.пиши на гоогле така и ке ти даде нешто во врска со таа грешка и како да ја поправиш треба да има..
јас така си го направив мсн то..

ШТО !?
Сега фали уште да ти нацртат.
Повели:
Слика 1.
461134Untitled-1.jpg

Слика 2.
64874Untitled-2.jpg

Тадам слика 3.
975209Untitled-3.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back