Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а моето да го избришам ?

Па како што прочитав од горните постови, ти веќе си го избришал програмот или... ?
ако не си, земи ја Revo Uniistaller и избриши ја програмата...
и кога ќе ја бришеш, избери ја четвртата опција, и на крај избриши ги и регистрите ( ако останал некој )

Слушај, имав ова windows movie MAKER и сега само иконка беше ко флевав проблеми имав, сега го избришав само иконката го побарав во програм фајлес го немаше таму за да го исзбришам, сега ти тоа што ми даде кего инсталирам и ке пробам да видам што ке биде или нешто друго ке кажеш ?

ЕДИТ: Абе ти ми даде windows movie maker за ВИСТА како што знам не бива да инсталирам вика нешто this product Windows Vista ..

Слушај, имав ова windows movie MAKER и сега само иконка беше ко флевав проблеми имав, сега го избришав само иконката го побарав во програм фајлес го немаше таму за да го исзбришам, сега ти тоа што ми даде кего инсталирам и ке пробам да видам што ке биде или нешто друго ке кажеш ?
земи тука најдех ти да не се мачеш:smir:а ако не види од тука

земи тука најдех ти да не се мачеш:smir:
што ми даде ти бе, кликам што таму нема доунлоад копче ни ништо од кај да го доунлоадирам...
ке пробам јас да најдам

што ми даде ти бе, кликам што таму нема доунлоад копче ни ништо од кај да го доунлоадирам...
ке пробам јас да најдам

леле морам да се изнасмеам за ова со тим4е, :pos: :pos: :pos:

а Xfire, ОВДЕ 100% го има програмот за windows XP SP2...

леле морам да се изнасмеам за ова со тим4е, :pos: :pos: :pos:

а Xfire, ОВДЕ 100% го има програмот за windows XP SP2...
Од преги го најдов ова го слевинам, ајде кога ке се слегне ке инсталирам па ке видиме што сме напраиле ..

ах тимче тимче ! :vozbud:

Од преги го најдов ова го слевинам, ајде кога ке се слегне ке инсталирам па ке видиме што сме напраиле ..

ах тимче тимче ! :vozbud:
шо јас сега ?? ти најдов ама касно беше ти веке си беше најдел

шо јас сега ?? ти најдов ама касно беше ти веке си беше најдел

пеер не оди со офтопик, те предупредија пред малку дека ќе добиеш бан... не мора на секој пост да реплицираш, за твое добро ти го кажувам ова

btw сеа и јас покрај тебе морам да одам со офтопик :kesa:

Инсталирав и пак тој проблем што праиме ??? :jaj::jaj:
мора да има некој лек ...

Јас веќе стварно незнам што да ти кажам и како да ти помогнам, ако се најде некој што ќе успее да ти помогне, браво... 2 страни испишавме за проблемов и никако да се реше... :nesvest:

а прв пат ли ти праа досега така или и предходно го имаше тај проблем?? ако не пробај со рестарт на ПЦто може да има нешто грешка при читање

Доктор Корун тој ми помага ајде кога ке дојде да видиме дали ке ми помогне !
Чудо е ова што ме заебава
а прв пат ли ти праа досега така или и предходно го имаше тај проблем?? ако не пробај со рестарт на ПЦто може да има нешто грешка при читање
Абе кај другаров правевме клипче со слики и ефекти и ја си велев ајде дома ке праам многу кога дојдов ни слика неможам да ставам ни ништо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom