а моето да го избришам ?Еве ти movie maker од официјалната страна на мајкрософт, симни го и види што ќе биде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а моето да го избришам ?Еве ти movie maker од официјалната страна на мајкрософт, симни го и види што ќе биде
е ај нека ти стоо еми најнормално оти ке треба да го избришеш само пази тоае ако имаш виста ако имаш ХР ке побараш тама негде мора да имаа моето да го избришам ?
а моето да го избришам ?
земи тука најдех ти да не се мачеш:smir:а ако не види од тукаСлушај, имав ова windows movie MAKER и сега само иконка беше ко флевав проблеми имав, сега го избришав само иконката го побарав во програм фајлес го немаше таму за да го исзбришам, сега ти тоа што ми даде кего инсталирам и ке пробам да видам што ке биде или нешто друго ке кажеш ?
што ми даде ти бе, кликам што таму нема доунлоад копче ни ништо од кај да го доунлоадирам...земи тука најдех ти да не се мачеш:smir:
што ми даде ти бе, кликам што таму нема доунлоад копче ни ништо од кај да го доунлоадирам...
ке пробам јас да најдам
Од преги го најдов ова го слевинам, ајде кога ке се слегне ке инсталирам па ке видиме што сме напраиле ..леле морам да се изнасмеам за ова со тим4е,![]()
![]()
![]()
а Xfire, ОВДЕ 100% го има програмот за windows XP SP2...
шо јас сега ?? ти најдов ама касно беше ти веке си беше најделОд преги го најдов ова го слевинам, ајде кога ке се слегне ке инсталирам па ке видиме што сме напраиле ..
ах тимче тимче !![]()
шо јас сега ?? ти најдов ама касно беше ти веке си беше најдел
Инсталирав и пак тој проблем што праиме ??? :jaj::jaj:
а прв пат ли ти праа досега така или и предходно го имаше тај проблем?? ако не пробај со рестарт на ПЦто може да има нешто грешка при читањеИнсталирав и пак тој проблем што праиме ??? :jaj::jaj:
Абе кај другаров правевме клипче со слики и ефекти и ја си велев ајде дома ке праам многу кога дојдов ни слика неможам да ставам ни ништоа прв пат ли ти праа досега така или и предходно го имаше тај проблем?? ако не пробај со рестарт на ПЦто може да има нешто грешка при читање