Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво и најважно, бидејќи е најчеста грешка со NTLDR: сосема случајно, да не имаш дискета во компјутерот заборавено?
Касперски, ние што десетина години работиме со компјутери знаеме како изгледа таа грешка, конкурс за илустратор на постови уште се нема отворено на форумов.

Прво и најважно, бидејќи е најчеста грешка со NTLDR: сосема случајно, да не имаш дискета во компјутерот заборавено?.

Не дискета немам заборавено, бутот е прво цд, па хард па после флопи.

Друго чаре

Разгледај го линков, највише тој ќе ти помогне наместо чекор по чекор да пробуваме :)
Ако пак ништо не направиш, пиши па ќе видиме што може натаму.

Разгледај го линков, највише тој ќе ти помогне наместо чекор по чекор да пробуваме :)
Ако пак ништо не направиш, пиши па ќе видиме што може натаму.
Фала Princ линков веке го разгледав и јас ама како единствено решение ми се гледат аку инсталирам убунту да ги извлечам сите потребни работи од другата партиција па ке мора да го форматирам цел хард диск па така јово на ново, аку несака и така ке се бара друго чаре.

Аку има некој некоја идеја како да се реши проблемов слободно нека каже :wink:

јас иам проблем и неам појма како да го решам....неможам да глеам клипови на YouTube асално...порано можеше а сеа кога ќе го пуштам иако е лоадирано (барот е цел црвен) си гледам едно 3-4 секунди, па самотот застанува, па пакпродолжува по некоја секуннда глеам нови 4-5 секунди..па пак застанува..и натаму знаете :D ...појма неам до што е.....ХЕЛП

јас иам проблем и неам појма како да го решам....неможам да глеам клипови на YouTube асално...порано можеше а сеа кога ќе го пуштам иако е лоадирано (барот е цел црвен) си гледам едно 3-4 секунди, па самотот застанува, па пакпродолжува по некоја секуннда глеам нови 4-5 секунди..па пак застанува..и натаму знаете :D ...појма неам до што е.....ХЕЛП

Неколку постови поназад имаше детално објаснето што и како треба да направиш со Adobe Flash Player-от за Firefox.
Иначе инсталирај си IE Tab Add-On за Firefox, и клиповите ќе ги отвараш како преку IE

Фала Princ линков веке го разгледав и јас ама како единствено решение ми се гледат аку инсталирам убунту да ги извлечам сите потребни работи од другата партиција па ке мора да го форматирам цел хард диск па така јово на ново, аку несака и така ке се бара друго чаре.

Аку има некој некоја идеја како да се реши проблемов слободно нека каже :wink:
Во предходнио пост напиша дека имаш проблем со бутирањето на ОС-евите..
Затоа прво инсталирај Виндовс а потоа Линукс па ќе немаш проблем.
Инаку ако е прво линуксот инсталиран виндовсот после тоа ја заебува работата.
А да ги извлечеш подадоците можеш и преку ливе ЦД

Неколку постови поназад имаше детално објаснето што и како треба да направиш со Adobe Flash Player-от за Firefox.
Иначе инсталирај си IE Tab Add-On за Firefox, и клиповите ќе ги отвараш како преку IE

ха...Adobe Flash Player-от ми е во ред...го преинсталирав...мислиш не ми текна на тоа.... и викаш да стаам IE Tab Add-On за Firefox, да сакав IE ќе користев IE, но сакам Мозила и нејкам да бегам од проблемите сакам да ги решам (with all respect, no offense)

P.S. ако иам 16 год. и прашувам преку пост на интернет незначи дека сум труба у компјутери:jaj:

Во предходнио пост напиша дека имаш проблем со бутирањето на ОС-евите..
Затоа прво инсталирај Виндовс а потоа Линукс па ќе немаш проблем.
Инаку ако е прво линуксот инсталиран виндовсот после тоа ја заебува работата.
А да ги извлечеш подадоците можеш и преку ливе ЦД

Несака ни така, пробав само ХР да ставам пак несака.

ха...Adobe Flash Player-от ми е во ред...го преинсталирав...мислиш не ми текна на тоа.... и викаш да стаам IE Tab Add-On за Firefox, да сакав IE ќе користев IE, но сакам Мозила и нејкам да бегам од проблемите сакам да ги решам (with all respect, no offense)

P.S. ако иам 16 год. и прашувам преку пост на интернет незначи дека сум труба у компјутери:jaj:

Зашто си толку сигурен дека Adobe Player-от (ти) е во ред? Да беше така едноставно, дали ќе те посочев да побараш неколку постови поназад за ДЕТАЛНО објаснето упатство како да го преинсталираш и со тоа да го оправиш проблемот????

Со IE Tab ќе си останеш на FF и воедно ќе имаш IE подлога.
Бегање од проблемот е да баталиш FF и да се префриш на IE.

Имам прашање во врска со Ексел. Конкретно, дали воопшто постои х и у оска на 3Д пита?
Или професорката не била при себе кога составувала задачи за матура? :pos2:

BSPlayer ми прави нешто проблеми на некој филмови не ми дава звук кога ке ги пуштам????

BSPlayer ми прави нешто проблеми на некој филмови не ми дава звук кога ке ги пуштам????

Избриши ги сите кодеци што ги имаш инсталирано, симни го најновиот K-Lite FULL кодек, и при инсталација одбери Lots Of Stuff.
Второ, место BSPlayer, земи си GOM Player, според мене (а и многу други) најдобриот плеер сега за сега...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom