Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може некој да ми помогне поточно да ми најде драјвери за Матична Асус M2N-X? Јас слегнав едни од асус од страната ама не сум сигурен дали се тие? А и да не се тие точно за таа Матична ќе фатат?Побрзо ве молам ми треба итно....:):) ФАЛА
Ако не си сигурен дали се тие не си играј...во најдобар случај компјутерот ќе одбие да ги инсталира...во најлош.....

Дечки, што би требало да значи ова? Секогаш кога ќе кликнам на некој фајл од типот на setup.exe , ми пишува следното: "Error: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect." или "NSIS Error: Error launching installer."

Сакам да го форматирам компјутерот, може ли да ги зачувам некако bookmarks шо ги имам на firefox?

Сакам да го форматирам компјутерот, може ли да ги зачувам некако bookmarks шо ги имам на firefox?
Може...експортирај ги во Д, или сними ги ги на УСБ, ЦД...нема ваљда и Д да го форматираш, нема потреба. Под услов да имаш Д.
Имаш и опција експортираната ХТМЛ датотека да ја аплоадираш на интернет и после пак да си ја симнеш.
После форматирањето само ќе и направиш импорт-увоз.

Може...експортирај ги во Д, или сними ги ги на УСБ, ЦД...нема ваљда и Д да го форматираш, нема потреба. Под услов да имаш Д.
Имаш и опција експортираната ХТМЛ датотека да ја аплоадираш на интернет и после пак да си ја симнеш.
После форматирањето само ќе и направиш импорт-увоз.

Не го форматирам Д, таму ќе ги снимам. Фала.

Надгради го виндовс инсталер.

Да ама јас немав ставено виндовс инсталер (воопшто немав кај мене, не знам зошто) и кога сакав да го инсталирам (земав од интернет 3,0 верзијата) , повторно ми се појавува истото што го споменав или пак ми пишува дека верзијата што ја ставам е постара од оваа на компјутерот.
Патем, не знам дали има врска ова, но го имам надградено оперативниот систем во SP3.

Да ама јас немав ставено виндовс инсталер (воопшто немав кај мене, не знам зошто) и кога сакав да го инсталирам (земав од интернет 3,0 верзијата) , повторно ми се појавува истото што го споменав или пак ми пишува дека верзијата што ја ставам е постара од оваа на компјутерот.
Патем, не знам дали има врска ова, но го имам надградено оперативниот систем во SP3.

Епа не би требало да го имаш овој проблем. Нешто ти е FUCKED UP :)
Мене еднаш така ми праеше со windows installer ама во еророт пишуваше баш точно која верзија ми треба да ја симнам. Пробај со постара, некоја 2.3, 2.5... нешто така.

И овој проблем треба да ти се јавува кога стартуваш *.msi фајлови, а не *.exe фајлови.

Пробај и со Registry Mechanic, Registry Booster или Registry Repair да скенираш и да си ги средиш регистрите.

зашо ми прај вака бе??еве сега листам по форумов и TASKBAR-от доле шо е ке ми се заглави,неможе ни една иконка да кликнам (ни старт ни нишо),а компјутерот си работи, можам да правам шо сакам, и за да го направам морам CTRL+ALT+DELETE па VIEW па REFRESH, и дури тогаш ке ми се откочи таскбарот, имам Windows Xp sp3

anyone??

Go instalirav Spyware Terminator i gleajte so mi naprvi na mozilata mi ja unisti
59332280cq8.png
care za ova nema 90 % izgleda vecer ke mora pak da go formatiram kompjuterov

Go instalirav Spyware Terminator i gleajte so mi naprvi na mozilata mi ja unisti
59332280cq8.png
care za ova nema 90 % izgleda vecer ke mora pak da go formatiram kompjuterov
пробај првен со system restore пред да губиш 5 саати за форматирање за џабе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom