Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Партициите ги форматирав и ги ставив НТФС не е до тоа.

Да тоа не можи да го реши проблемот. Проблемот е шо Windows-oт нема драјвери за SATA/RAID . И воопшто не го гледа дискот.

Ај ако знае некој да ми каже како да активирам AutoPlay. И зошто во Windows не може да се крсти фолдер con?

Ај ако знае некој да ми каже како да активирам AutoPlay. И зошто во Windows не може да се крсти фолдер con?
За ауто плеј пребарaj во темава, се зборувало претходно....
ама за "con" :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ај ме мрзи сеа да барам, многу има. Дај кажи ако знаеш!

Zosto ne moze da se defaregmatira Zelenoto so e gleajte so mi vika
48815152yd9.png

Kaj site li e taka ???

Zosto ne moze da se defaregmatira Zelenoto so e gleajte so mi vika
48815152yd9.png

Kaj site li e taka ???
не е зеленото тоа што се дефрагментира туку црвеното и не е кај сите така, имаш нешто зафркнато нека каже некој повеќе (и јас имав ваков проблем па се појави и друг и морав да го форматирам)

PRINC, KORUN da ne znaete so e rabotava ???

Мислам дека нема шо да дефрагментираш. Немаш фрагментирани фајлови. Гледаш дека со црвено ти се фрагментираните фајлови. Колку шо гледам јас немаш.

Тоа зеленето е свап фајлот, резервираниот простор за виртуелната меморија.
Се води под име page file, ако имаш имаш вин хр и рам од 2 гига за проба избриши го свап фајлот (по пропис) рестарт и види го забрзувањето на машината (ова на твоја одговорност)

Може некој да ми помогне поточно да ми најде драјвери за Матична Асус M2N-X? Јас слегнав едни од асус од страната ама не сум сигурен дали се тие? А и да не се тие точно за таа Матична ќе фатат?Побрзо ве молам ми треба итно....:):) ФАЛА

luge zapira negde na 60 % i mi pisuva toa malce pogore so e na slikata
Bataligo тој програмот за дефрагментирање што е од виндовсот, за такво не го бива....имаш еден куп бесплатни и "лиценцирани" програми за таа намена што побрзо и поефикасно си ја завршуваат работата.
Јас на пример го користам AusLogics Disc Defrag, бесплатен е.

Може некој да ми помогне поточно да ми најде драјвери за Матична Асус M2N-X? Јас слегнав едни од асус од страната ама не сум сигурен дали се тие? А и да не се тие точно за таа Матична ќе фатат?Побрзо ве молам ми треба итно....:):) ФАЛА
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=499&model=1576&modelmenu=2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom