Имам еден проблем,
во старт менито, од виндоус икс пе, со тема како виста,
неможам да ги видам сите програми што се во ол програмс...
Нели треба да има некое стрелкиче,за да ги видам оние програми што не се гледаа...така беше на винсоусот 98...
Што да правам?
The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x100000d1 (0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xf841ebef). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini030108-06.dmp.
Не ми се појавува,него компјутерот ми се рестартира сам од себе неколку пати во денот,и за да видам со е идам у event viewer,за да видам шо срање е и тоа е.
дали е драјвер некој ...дали ме јебе рам...дали плоча...везе неам.
Исто така земи во предвид дека мемтест може да помине успешно а сепак да ти е дефектен рамот. Ако имаш 2 стапчиња RAM, тргни го едниот и види така дали ќе ти прави проблеми. Ако имаш само едно стапче, замени го со друго. Силно верувам дека е проблем со RAM меморијата. Ако сепак се утврди дека не е проблем RAM меморијата, наредно би реинсталирал драјвери на графичката...
Да, може и до слотовите да биде. Или драјверите на графичката. Во секој случај, не би било ич лошо ако го прикачиш дампот за да го разгледаме подетално.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.