Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
имав игра и најпрвин ја избришав инсталацијата од program files и сега
како да ја избришам играта од remove programs не можи.
кој знае нека помага незнам како.
Jа имаш уште играта вкомпјутер?

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
konecno go resiv problemot !!! :D ne bilo ni do CD-to ni do niso takvo nego u boot order mesto prvo da mi bide CD ROM prvo mi bilo FLOPY DISC . . . FALA NA SITE SO MI DADOA NEKAKOV SOVET:helou:

ACE so programi koristis za performansite ? ? ? na XP

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кога го уклучувам пц-то ми вика Invalid boot.ini и го лоадира од c:\windows. После се си работи најнормално... Како може да се среди ова?

Б

Бат Елохим

Гостин
вака: си симнав виста хоум... и сега? :)

треба прво на цд да ја турам за да ја инсталирам или?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кога го уклучувам пц-то ми вика Invalid boot.ini и го лоадира од c:\windows. После се си работи најнормално... Како може да се среди ова?
Најди си Windows CD, буирај од него и таму имаш REPAIR, иди на тоа и ќе се оправи.

вака: си симнав виста хоум... и сега? :)

треба прво на цд да ја турам за да ја инсталирам или?
Треба да ја срежаш на CD.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не те сваќам што сакаш да кажеш, дека Вистава што зима 980 МВ, за тоа викаш малку дека е? Сликава е направена ОДМА после свеж формат, таму нема ни што да зима рам, обично таму рамот е 600-800.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Не те сваќам што сакаш да кажеш, дека Вистава што зима 980 МВ, за тоа викаш малку дека е? Сликава е направена ОДМА после свеж формат, таму нема ни што да зима рам, обично таму рамот е 600-800.
Не, не. Не таа сликата него не ја отварај ти сликата најгоре. Само клик на линкот и скрол на страната кај што е правата слика. Таму има Screenshot од XP, што зима околу 90 мб рам :О

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Па толку рам зима XP празен по свеш формат ништо не инсталирано ништо не уклучено во мирување толку рам зима што не ти е јасно ако инсталира kaspersky одма ке биде рамот 300 MB

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom