Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Истата графичка со AMD процесор мака нема се си фура баш како што си треба, нормално не и на поновиве игрици кои бараат многу повеќе.

Хмм... да пробаш со овој драјвер :toe:

Игрите ако ги играш онлајн може и да ти е слаб интернетот.
Ништо, не е тој драјвер дури сега и повеќе сецка... Инаку игрите не се онлајн еве конкретно сеа ми е инсталирана Хитман - Цоденаме 47 од 2000 год. Инаку иам Intel процесор

Ништо, не е тој драјвер дури сега и повеќе сецка... Инаку игрите не се онлајн еве конкретно сеа ми е инсталирана Хитман - Цоденаме 47 од 2000 год. Инаку иам Intel процесор

Е незнам друже до што би можело да биде. Мене стариот компјутер ми беше со интегрирана графичка, 256 рам и плус интел целерон, па не беше до толку работата... се гураше некако. :jaj::toe:

Ениуан???

Неможам да најдам тема за линукс......дали има?????
Ако ти е снимено Убунтуто преку опција Инстал Инсајд Виндоус пробај вака:

Во ХР оди во cmd( Star > Run > cmd) и пиши chkdsk /r и рестартирај компјутерот, пред да се уклучи ке ти излезе сина слика и ќе каже дека треба да провери дискот (така нешто беше) остај го нека заврши, 10-20 минути треба после кога ќе се уклучи ХР напрај рестар и избери Убунту и треба да работи...

Dali e mozno od formatirana USB memorija da se povratat podatoci?Ako e mozno so koj program moze da se napravi toa?

Dali e mozno od formatirana USB memorija da se povratat podatoci?Ako e mozno so koj program moze da se napravi toa?

Можно е, некој килобајт да вратиш, ако ти врши работа. Ако има фајлови над 1 MB dа речеме, откажи се. Некоја малечка слика или текст документ, МОЖЕБИ ќе имаш среќа да вратиш. И ова се прави неколку минути по форматирањето, а не по 5 дена.

Ok fala.Znaev deka nema da moze.

A ova sto go napisa vazi isto i za HDD ili samo za USB flash?

ја имам вратено на HDD слики и песни пред 3 години што се избришани песните повеќето беа оштетени ама сликите си ги врати супер со undelete

симни си го active undelete и пробај :wink:

Да ти препорачам нешто друго? :) Доунлоадири си ја бета верзијата на Eset Smart Security (4.0.68.0). Иако е бета, 1 недела ја користам (претходно ја имав 3.0.684 верзијата), немам никакви проблеми. Плус, бесплатна е немора да се замараш со кракови, серијали. :)
Абе барам Касперски или McAfee овие другиве нешто у последно време не факат ништо особено тројанци и ја барам со сериал ...смисал не ми се занимава секои 30 дена да преинсталирам...

Абе барам Касперски или McAfee овие другиве нешто у последно време не факат ништо особено тројанци и ја барам со сериал ...смисал не ми се занимава секои 30 дена да преинсталирам...

Јас го имам касперски интернет секјурити 2009 со сериал итн. Сега за сега супер работи едино што закачив само еден вирус бог знае како вајда кога го исклучував касперскиот и шанси нема да го избришам инаку се друго тата мата прави.

Е ај дај го де....ако може...качи го некаде, прати ми линк или нешто до сорта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom