Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
абе да не му скрсам атро вии па нека е мош ке ја уклуце програматаШо корист од команда ако ја нема програмата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе да не му скрсам атро вии па нека е мош ке ја уклуце програматаШо корист од команда ако ја нема програмата?
Земи преку Total Video Converter направи го во mpg или нешто слично и пробај пак. Иначе, DVD-то не ти чита DivX. Пробај на друго DVD и види дали ќе го прочита.
Го downloadiram па ке видиме...ке зема ке си слегнес total video converter и тие клипови со сакас да ги ставаш на ЦД ке ги претвараш у таков формат како што е е потребно за да се става на ЦД
само лиценцирај си и терај маки немашГо downloadiram па ке видиме...
![]()
![]()
Има и mpg и avi а пробав и посебно и пак не ми дава Burn?
и јас пробував така ама не чита дата диск моето двд незнам вашите како се... полесно ке му биде да си ги претворе со програмчето и без маки да си ги става на ЦДАбе ти реков да напраиш DATA disk. И уклучи си NERO EXPRESS таму е полесно и побрзо. Стави клипчињата и пушти на DVD.
И пак: DVD-то треба (во некои случаи немора) да чита DivX
уфф имам еден мал проблем...знаете како да да најдам Графицка и да Инсталирам...не знам мојта каква е и неам ЦД за Ком...дали може некако Помош??![]()
уфф имам еден мал проблем...знаете како да да најдам Графицка и да Инсталирам...не знам мојта каква е и неам ЦД за Ком...дали може некако Помош??![]()
од на Му КОмпјутер стисни десен клик и пропертис и оди хардвер и девајс менаџер и и стисни на + дека шо пише дисплеј адаптерс и дај го тоа шо пише тама ке ти најдамуфф имам еден мал проблем...знаете како да да најдам Графицка и да Инсталирам...не знам мојта каква е и неам ЦД за Ком...дали може некако Помош??![]()
Е баш така направив и исто! Не го чита во двд-то пише само loading... loading... и ништо. Ај ости..Абе ти реков да напраиш DATA disk. И уклучи си NERO EXPRESS таму е полесно и побрзо. Стави клипчињата и пушти на DVD.
И пак: DVD-то треба (во некои случаи немора) да чита DivX
од на Му КОмпјутер стисни десен клик и пропертис и оди хардвер и девајс менаџер и и стисни на + дека шо пише дисплеј адаптерс и дај го тоа шо пише тама ке ти најдам
покажува каква е графичката и кога не е инсталирана проверивНе читаш дека ВООПШТО нема драјвери инсталирано т.е. графичката не е инсталирана, како тогаш би можело да ја покажува како дел од компјутерот![]()
Не читаш дека ВООПШТО нема драјвери инсталирано т.е. графичката не е инсталирана, како тогаш би можело да ја покажува како дел од компјутерот![]()