Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам пасвордот да го најдам од еден албум шо го спуштиииив. Во .rar документ е :mhmh:
Mi se pojavuva windows system error i mi vika "there is an ip adress conflict with another system on the network". I sega so treba ajas da napravam za da go resam ovoj problem.
Прочепкај по интернетов за нешто како Rar unlocker мислам дека така се викаше програмчето, го имав на ftpто ама сега веќе го немамНе можам пасвордот да го најдам од еден албум шо го спуштиииив. Во .rar документ е :mhmh:
Toa loso e ili dobro e. Mislam prestavuva nekoj seriozen problem ili ne.Porakata znaci deka 2 kompjutera na mrezata imaat ista IPadresa i se javuva koalizija. Kompjuterot ti e po se izgleda umrezen so uste nekoj drug kompjuter i so nego imas ista IP. E sea zavisi kako ste vrzani vo mreza, sto internet koristis, ima li ruter, switch i slicno.
Абе имам еден фолдер у "My Documents". Фолдерот ми се вика "Football Gallery". Тука си чувам сликици од утакмици, голчиња и све и свашта поврзано со фудбал! И кога и да го отворам фолдерот ми јавува некој ерор "Windows Explorer has encountered an error" и ме враќа на десктоп! Не можам да пристапам до фајловите мамицата!
Знае некој што е работата?
Svasta moze da bide ali probaj so Scandisk na C: drajvot kaj sto ti e folderov.
Znaci ides desen klik na C:, Properties, Tools, Check Now
Абе имам еден фолдер у "My Documents". Фолдерот ми се вика "Football Gallery". Тука си чувам сликици од утакмици, голчиња и све и свашта поврзано со фудбал! И кога и да го отворам фолдерот ми јавува некој ерор "Windows Explorer has encountered an error" и ме враќа на десктоп! Не можам да пристапам до фајловите мамицата!
Знае некој што е работата?
Тој проблем може многу да значи и има многу начини за средување, меѓу кои спаѓа и форматирање на партицијата со оперативниот систем и повторно инсталирање на истиот. Ама засега да разгледаме некои други.
Оди Control Panel, двоен клик на Internet Options, оди на Advanced табот.
Тука, најди го "Enable third party browser extension" и дештиклирај го (под претпоставка дека е штиклирано). Кликни ОК, рестартирај, провери, кажи резултат.
Ако не помогне ова, бидејќи рече дека во фолдерот чуваш слики, претпоставувам прегледот на фолдерот ти е thumbnails.
Десен клик на фолдерот па Properties. Оди на последниот таб (Customize) и кај What kind of folder do you want, одбери Documents и кликни на OK.