- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ludoooo напиша:luge moze li nekoj da mi pomogne da najdam drajveri za tv kartica Conext bt878
Птичји Грип напиша:Благодарам Joey.
Креирај ист јузер како што ти бил претходно, за да го залажеш windows-от. Пробај.NIppI напиша:vaka,sinokja tatko mi sakase da instalira nov windows,namesto overwrite ne znam sto naredba dal,i sega starite useri sto bea gi nema,t.e. isto kako da e formatiran a site podatoci stojat.Problem e sto jas,na mojot user imav dadeno protection nikoj da ne vleguva vnatre nitu preku ona my comp,docs and settings etc...sega ne mozam da gi izvlecam podatocite od tamu.Access denied mi veli,site podatoci mi se tamu..
postoi li nekoj nacin da gi spasam ili da mu dadam format?a imam vazni raboti..
help anyone???pocnav da ocajuvam duri....
Стави го твојот хард диск во друг компјутер и од таму можеби ке можеш да си ги извадиш податоците... Може ке успееш да ја поминеш заштитата.NIppI напиша:vaka,sinokja tatko mi sakase da instalira nov windows,namesto overwrite ne znam sto naredba dal,i sega starite useri sto bea gi nema,t.e. isto kako da e formatiran a site podatoci stojat.Problem e sto jas,na mojot user imav dadeno protection nikoj da ne vleguva vnatre nitu preku ona my comp,docs and settings etc...sega ne mozam da gi izvlecam podatocite od tamu.Access denied mi veli,site podatoci mi se tamu..
postoi li nekoj nacin da gi spasam ili da mu dadam format?a imam vazni raboti..
help anyone???pocnav da ocajuvam duri....
пробав,али ништо не бидна од тоа...јахутерминал напиша:Креирај ист јузер како што ти бил претходно, за да го залажеш windows-от. Пробај.
Da ok e seto toa ama treba da e logiran so Administrator account inace mislam ako vlezes so admin account nema permisija sto ce ti zabrani da gi otvoris copiras rabotite (Adminot ima username administrator po default osven ako ne si go smenil a za pass ti si znaes)MkForces напиша:Го решивме проблемот со NippI, само еве и тука на форум ќе пастирам во случај некој да го има истиот проблем, да не му се отвора фолдер со порака дека нема "привилегии" за тоа...
Значи, прво гледате опцијата "simple file sharing" да ви биде отштиклирана во folder options . Потоа со десен клик на фолдерот до кој немате пристап одите во properties , па Security... потоа во Advanced , па owner ... таму ќе штиклирате replace owner on subcontainers and objects... и ќе го означите вашиот акаунт погоре.
И тоа е тоа, работата е завршена![]()
не ти заблагодарив,премногу направи за мене..MkForces напиша:Го решивме проблемот со NippI, само еве и тука на форум ќе пастирам во случај некој да го има истиот проблем, да не му се отвора фолдер со порака дека нема "привилегии" за тоа...
Значи, прво гледате опцијата "simple file sharing" да ви биде отштиклирана во folder options . Потоа со десен клик на фолдерот до кој немате пристап одите во properties , па Security... потоа во Advanced , па owner ... таму ќе штиклирате replace owner on subcontainers and objects... и ќе го означите вашиот акаунт погоре.
И тоа е тоа, работата е завршена![]()