Помош со Тројани

• Креатор на темата Креатор на темата stefanprojcev92
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 септември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Вала сега, имам ја касперски 2009, али сакам и програм против спајвери, тројани, несо како Trojan Remover програмот со е, али нзз дали е тој добар, ако може идеа кој да го симнам, што според вас е добар. ФАла

Trojan Hunter за тројани,
Spyware Terminator за спајвер:helou:

Kasperski Antivirus ili Kaspersky internetsecurity ?

Во секој случај би требало да ти е доволно тоа - евентуално некоја дополнителна алатка ако ептем имаш тенденција да закачуваш непотребни „програми“ ...

Бидик,она што наоѓа KIS 2009,после нови работи наоѓа Spy-bot кај мене (значи после Full scan на KIS),па после тие два скена,пуштам Ad-aware,и наоѓа уште некои работи.

Така да,не би рекол дека е доволен KIS,да не го заборавиме фактот што вирусите во system32 фолдерот на Vista не ги брише,и уште многу заебанции на кои наидувам со него.

Ова никогаш не ми се случило - секако збориме за KIS кој си има добра лиценца и е up2date ... Незнам како се понаша „хакерската“ верзија на KIS :kafe:

Секако дека KIS има јака заштита, меѓутоа хакерската верзија ( ко што ти ја нарече ) си има некои пропусти. Еве види преска што ми покажа кога чепкав во Parental Control.
727397kis.JPG

И уште нешто, кога ти ја скенираат ИП адресата, ваљда касперски треба да интервенира и да те предупреди или...?

Spybot - Search & Destroy ти е топ бесплатна програма за тројанци, malware, spyware итн. Побарај ја на google и симни ја. Се надевам дека е тоа што го бараш

Фала многу, најдов тоа spybot e dobro :) Иначе и на мене касперски ми реагира кога ке отворам кајгана, па затоа исклуцив parent control :) фала уше еднаш позз

Фала многу, најдов тоа spybot e dobro :) Иначе и на мене касперски ми реагира кога ке отворам кајгана, па затоа исклуцив parent control :) фала уше еднаш позз

Не ми е јасно зошто реагира, нема никакви "лоши" содржини овде :toe:

можда му реагира заради parental control доколку го има :P

Мислам дека касперски покажува ако некој се обидува да ти влезе у компјутер,бтв темава би требало да оди во оперативни системи и програми :)

нека ја стави некој модератор таму и онака е solved проблем :helou:

Spybot - Search & Destroy ти е топ бесплатна програма за тројанци, malware, spyware итн. Побарај ја на google и симни ја. Се надевам дека е тоа што го бараш

Aj kazete od kaj da go simnam, probav ama mi bara registracija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom