Имам 2 графички во лаптопот (switchable), али за една од нив несака да се инсталира драјвер...Во dxdiag ја пишува само интегрираната Intel HD 3000, но има и ATI, но драјверот неможе да се инсталира.. вика дека нешто не е компатибилно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам 2 графички во лаптопот (switchable), али за една од нив несака да се инсталира драјвер...Во dxdiag ја пишува само интегрираната Intel HD 3000, но има и ATI, но драјверот неможе да се инсталира.. вика дека нешто не е компатибилно...
Tака направив..Прво ги инсталирај драјверите за чипсетот потоа драјверите за HD3000 па за АТИ.
ako moze pomos ne mozam da go startuvam windows xp vo safe mode bidejki ne mi rabotat dirkite na tastaturata za nagore nadole ako ima drug nacin
lЗеми друга тастатура.
На картичката плав ти е излезот? И само тој ли е? И најверојатно ти е само плав, со оглед на годините.Значи вака имам монитор од 99/2000 годи сакам сега да го сменам..И сакам да земам нов монитор но незнам дали че подржува нови монитори мојата графичка карта ? Или нема врска то ?
На картичката плав ти е излезот? И само тој ли е? И најверојатно ти е само плав, со оглед на годините.
Се продаваат конектори за 80-тина денари DVI-to-VGA, така да и да ти биде мониторот со DVI конектор, ќе завршиш работа. Јас пак имам обратно врзано, монитор со VGA, врзан на графичка што има DVI.
На картичката плав ти е излезот? И само тој ли е? И најверојатно ти е само плав, со оглед на годините.
Се продаваат конектори за 80-тина денари DVI-to-VGA, така да и да ти биде мониторот со DVI конектор, ќе завршиш работа. Јас пак имам обратно врзано, монитор со VGA, врзан на графичка што има DVI.
А можи некоја врска да има пошто можда графичката да не подржува 3д accelerator ?