Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
леле 100 пати му казам дека требит 4 и знает а зш немам у пм сега пак требит да го влечкам ком до таму да ми го прает...

Знаеш што? чим те мрзи да напишеш што пишува (точно како што пишав во последниот пост на страната) носи го на сервис, i'm done.

здраво,имам еден проблем,вчера направив формат на компјутерот и све е океј само што нема звук кажете ми што треба да направам за да има звук???

здраво,имам еден проблем,вчера направив формат на компјутерот и све е океј само што нема звук кажете ми што треба да направам за да има звук???

1. Дали е стар компјутер?
2 .Каков оперативен систем имаш?
3. Дали го чуваш цд-то кое ти доаѓа со кутијата од матичната?

Да стар е компјутерот,оперативен систем незнам каков имам и да го чувам цд-то

2 се изледа убо викат gade...а дан имат врска некоја со е виндос 7?

Да стар е компјутерот,оперативен систем незнам каков имам и да го чувам цд-то

Стави го цедето во компјутер, и инсталирај ги сите драјвери кои ги има во него, рестартирај и пиши дали си добил звук.

2 се изледа убо викат gade...а дан имат врска некоја со е виндос 7?

Немат врска брат виндоусот,освен ако имаш 32 бит и наместо 4гб ке ти кажвит 3.5гб, ама ти имаш 64бит така да 2гб имаш во компјутерот.Оди носи му го компјуерот и нека ти стават уште 2гб пред тебе.

Стави го цедето во компјутер, и инсталирај ги сите драјвери кои ги има во него, рестартирај и пиши дали си добил звук.

ама инсталирани се драјверите,,,,кога ке отидам во цонтрол панел па ке отворам соундс анд аудиов дивице се отвара тоа и ми писува но дивице фоунд за првиот прозорец зборам волумен.дали сепак треба да ги инсталирам драјверите???/

Дали ти ги инсталираше драјверите од цд-то, после формат или не?

Не ги инсталирав јас туку братучед на еден другар тој ми го форматираше

Не ги инсталирав јас туку братучед на еден другар тој ми го форматираше

Земи го цдто, избриши ги аудио драјерите од контрол панел (ако има некакви инсталирани) и потоа рестартирај го компјутерот. Одкако ќе рестартираш, отвори го цд-то, и инстаирај ги сите дајвери кои се на него, и повторно рестартирај. Напиши што си направил,кога ќе завршиш.

Имам надворешен хард диск WD и од денес секогаш кога ќе го приклучам на компјутер (пробав на 2 и исто е) не го препознава. Кажува unknown device. Права апдејт на драјверите повторно не сака да работи. Има ли решение?
Nekoj?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom