S
StormRage
Гостин
will check, tyТие носеа, ако престанале... Знам, и јас земав од таму 3 картици во различни периоди. Јави им се, не верувај многу во тоа на сајт.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
will check, tyТие носеа, ако престанале... Знам, и јас земав од таму 3 картици во различни периоди. Јави им се, не верувај многу во тоа на сајт.
На Asus h81M-K матичната сакам да поврзам два монитори. Едниот на ВГА а другиот на ДВИ (со конекторче). проблемот е шо не дава слика нна мониторот кога ќе го поврзам на ДВИ-то, драјверите оригинални ги инсталирав,три конектори сменив и неможи никако, нова е матичнава,завчера ја зедов.
на ВГА си покажува слика ама на ДВИ не.
Помош ??
Do konektorot edesktop > right click > screen resolution ( види дали ти е прикажан вториот монитор , ако не е мани детект и селектирај го), потоа одма подолу каде што пи
desktop > right click > screen resolution ( види дали ти е прикажан вториот монитор , ако не е мани детект и селектирај го), потоа одма подолу каде што пишува Multiple displays селектирај Extent these displays.
Чекам резултати.
imam kukjishte so staklo od strana http://www.stcom.vn/upload/Images/products/LKVT-2014/Case/CoolerMaster/Case Cooler Master Elite 430.jpg vakvko ko na slikava ..Imam edno prashanje dali sonceno koke svetit vnate mozit da naprajt nekoe oshtetuvanje na komponentite ?
Само на Firefox го прави ова?Прегледај го приврзокот 132786
Знае некој како да го решам проблемов со процесоров ми кочи цела мозила у курац а само 3 прозорци имам отворено..т.е не само мозила туку и кога ќе пуштам некоја игра кочи.
Мала разлика е,порано немав проблем со ова,имам 4 јадрен процесор не би требало да биде проблем.Само на Firefox го прави ова?
Не можам на тел да ја видам сликата. Направи вака. Отвори Regedit и најди
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameters you must have Enable Prefetcher
Намести на 0 нула.
Во services најди superfetch (види на гугл ако не си сигурен каде) и клик disable и stop.
Сега треба да е брз.
od sabalje samo e izlozen na sonce od 7 do 8 dodeka izgrevat soncento posle toa ne eOstetuvanje ne, staklo ne propusta UV zraci, ama moze da ti se zagreva poveke kukjisteto ako ti e izlozeno na direktno sonce.
od sabalje samo e izlozen na sonce od 7 do 8 dodeka izgrevat soncento posle toa ne e