S
StormRage
Гостин
will check, tyТие носеа, ако престанале... Знам, и јас земав од таму 3 картици во различни периоди. Јави им се, не верувај многу во тоа на сајт.
will check, tyТие носеа, ако престанале... Знам, и јас земав од таму 3 картици во различни периоди. Јави им се, не верувај многу во тоа на сајт.
desktop > right click > screen resolution ( види дали ти е прикажан вториот монитор , ако не е мани детект и селектирај го), потоа одма подолу каде што пишува Multiple displays селектирај Extent these displays.На Asus h81M-K матичната сакам да поврзам два монитори. Едниот на ВГА а другиот на ДВИ (со конекторче). проблемот е шо не дава слика нна мониторот кога ќе го поврзам на ДВИ-то, драјверите оригинални ги инсталирав,три конектори сменив и неможи никако, нова е матичнава,завчера ја зедов.
на ВГА си покажува слика ама на ДВИ не.
Помош ??
Do konektorot edesktop > right click > screen resolution ( види дали ти е прикажан вториот монитор , ако не е мани детект и селектирај го), потоа одма подолу каде што пи
desktop > right click > screen resolution ( види дали ти е прикажан вториот монитор , ако не е мани детект и селектирај го), потоа одма подолу каде што пишува Multiple displays селектирај Extent these displays.
Чекам резултати.
Ostetuvanje ne, staklo ne propusta UV zraci, ama moze da ti se zagreva poveke kukjisteto ako ti e izlozeno na direktno sonce.imam kukjishte so staklo od strana http://www.stcom.vn/upload/Images/products/LKVT-2014/Case/CoolerMaster/Case Cooler Master Elite 430.jpg vakvko ko na slikava ..Imam edno prashanje dali sonceno koke svetit vnate mozit da naprajt nekoe oshtetuvanje na komponentite ?
Само на Firefox го прави ова?Прегледај го приврзокот 132786
Знае некој како да го решам проблемов со процесоров ми кочи цела мозила у курац а само 3 прозорци имам отворено..т.е не само мозила туку и кога ќе пуштам некоја игра кочи.
Мала разлика е,порано немав проблем со ова,имам 4 јадрен процесор не би требало да биде проблем.Само на Firefox го прави ова?
Не можам на тел да ја видам сликата. Направи вака. Отвори Regedit и најди
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameters you must have Enable Prefetcher
Намести на 0 нула.
Во services најди superfetch (види на гугл ако не си сигурен каде) и клик disable и stop.
Сега треба да е брз.
od sabalje samo e izlozen na sonce od 7 do 8 dodeka izgrevat soncento posle toa ne eOstetuvanje ne, staklo ne propusta UV zraci, ama moze da ti se zagreva poveke kukjisteto ako ti e izlozeno na direktno sonce.
Nema gajle togas.od sabalje samo e izlozen na sonce od 7 do 8 dodeka izgrevat soncento posle toa ne e