Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас би препорачал да земеш некој i5 4570 и 1150 плоча. Кога ќе искочи Broadwell да можеш да си надоградиш, зашто со оваа плоча ќе треба пак да мењаш за некоја година (2-3), ако сакаш оптимални перформанси во најновите игри (како Battlefield, Crysis...). Ако не идеш со Haswell платформа, бар земи некоја K верзија.не бе комјутерот ќе го користам само за нормална употреба , бро .... интернет,играње,филмови,музика слушање ... тие работи .... можеби и ќе го користам компјутерот за работа бидејќи планирам да се запишам на Машински Факултет,така што можеби и ќе има работа ......
но доволно ли ќе ми биде i5 ?! би можело ли да ставам i7 ,бидејќи нели е најнова технологија и најако е колку што знам ?!
--- надополнето: 12 јули 2013 во 12:54 ---
за пари не ми е проблем ... сеа се вратив од работа на брод и имам собрано пари ......
Јас би препорачал да земеш некој i5 4570 и 1150 плоча. Кога ќе искочи Broadwell да можеш да си надоградиш, зашто со оваа плоча ќе треба пак да мењаш за некоја година (2-3), ако сакаш оптимални перформанси во најновите игри (како Battlefield, Crysis...). Ако не идеш со Haswell платформа, бар земи некоја K верзија.
Чекај малце, имаше Win 8 па стави Win 7 па пред некој ден си ставил пак Win 8 и се подигал за 30 секунди?go kupiv laptopov pred 1ipol mesec i odese se okej, sea pred 1 den onaka od nikade windowsov pocna da mi dika po 1:20 minuta, a digase za 24 sekundi, staviv sea win 8 a pak sea ke diga za 34 sekundi, vo molam nekoj sovet sto e rabotava .... ako nekoj znae da mi pomogne ke mu bidam blagodaren, fala odnapred
Што конфигурација имаш?go kupiv laptopov pred 1ipol mesec i odese se okej, sea pred 1 den onaka od nikade windowsov pocna da mi dika po 1:20 minuta, a digase za 24 sekundi, staviv sea win 8 a pak sea ke diga za 34 sekundi, vo molam nekoj sovet sto e rabotava .... ako nekoj znae da mi pomogne ke mu bidam blagodaren, fala odnapred
Стај му xp
go kupiv laptopov pred 1ipol mesec i odese se okej, sea pred 1 den onaka od nikade windowsov pocna da mi dika po 1:20 minuta, a digase za 24 sekundi, staviv sea win 8 a pak sea ke diga za 34 sekundi, vo molam nekoj sovet sto e rabotava .... ako nekoj znae da mi pomogne ke mu bidam blagodaren, fala odnapred
Ја викам Win95 да му стави.
До кога бе со XP?
Што си инсталирал ли нешто во последно време?
Симни Malwarebytes и Hitman Pro и скенирај и со двата за вируси и остали гадинки.