Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно батеријата отишла.

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

Дештиклирај го тоа предупредувањето, "Warn me if my battery...." и терај.
Тоа и беше работава. Не е некој голем проблем, предупредувањето било дека батеријата е стара и нема да тера долго време само на батерија(60мин).

Тоа и беше работава. Не е некој голем проблем, предупредувањето било дека батеријата е стара и нема да тера долго време само на батерија(60мин).
Другар јас така терам 2-3 години веќе. Тоа е само информација дека системот регистрира информација за батеријата која е со намален капацитет. Ништо страшно. Друго чаре ти е да си земеш нова батерија :icon_mrgr:

Да, за мене досегашното искуство со Анхоч секогаш било позитивно.

Дали некој има порачувано некој производ онлајн од анхоч? Ако има некој порачувано нека сподели искуство. :)

На amilo li1705 треба да му се направи "рибоулинг" на чипот. Кој што како колку ?

На amilo li1705 треба да му се направи "рибоулинг" на чипот. Кој што како колку ?
Najverojatno na GPU cip mislis da se reboluva toa go praat 3 ili 4 frimi (dali i tolku) u Skopje, a za naplata kaj site e razlicno i razlicna garancija davaat na toa

Дали некој има порачувано некој производ онлајн од анхоч? Ако има некој порачувано нека сподели искуство. :)
Јас досега преку 100 пати сум правел нарачки директно од сајтот и све поминало во најдобар ред. :)
Анхоч ти е најдобрата фирма во МК за хардвер.

Јас досега преку 100 пати сум правел нарачки директно од сајтот и све поминало во најдобар ред. :)
Направив нарачка во петокот и вчера ми стигна и немам никакви забелешки, се помина во најдобар ред.:)

Чекај до дома носат за Скопје? Кажи нешто подетално.

Чекај до дома носат за Скопје? Кажи нешто подетално.
Да, до пред врата, Глобко-ГЛС ги носат пратките. Над 1500 денари пратка е со нивна испорака, под 1500 си плаќаш 130 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom