Тоа и беше работава. Не е некој голем проблем, предупредувањето било дека батеријата е стара и нема да тера долго време само на батерија(60мин).Дештиклирај го тоа предупредувањето, "Warn me if my battery...." и терај.
Другар јас така терам 2-3 години веќе. Тоа е само информација дека системот регистрира информација за батеријата која е со намален капацитет. Ништо страшно. Друго чаре ти е да си земеш нова батеријаТоа и беше работава. Не е некој голем проблем, предупредувањето било дека батеријата е стара и нема да тера долго време само на батерија(60мин).
Јас немам, ама ти сподели ако го направиш истото.Дали некој има порачувано некој производ онлајн од анхоч? Ако има некој порачувано нека сподели искуство.
Najverojatno na GPU cip mislis da se reboluva toa go praat 3 ili 4 frimi (dali i tolku) u Skopje, a za naplata kaj site e razlicno i razlicna garancija davaat na toaНа amilo li1705 треба да му се направи "рибоулинг" на чипот. Кој што како колку ?
Јас досега преку 100 пати сум правел нарачки директно од сајтот и све поминало во најдобар ред.Дали некој има порачувано некој производ онлајн од анхоч? Ако има некој порачувано нека сподели искуство.
Направив нарачка во петокот и вчера ми стигна и немам никакви забелешки, се помина во најдобар ред.Јас досега преку 100 пати сум правел нарачки директно од сајтот и све поминало во најдобар ред.
Анхоч ти е најдобрата фирма во МК за хардвер.
Монитор да не зема?Направив нарачка во петокот и вчера ми стигна и немам никакви забелешки, се помина во најдобар ред.
Чекај до дома носат за Скопје? Кажи нешто подетално.Јас досега преку 100 пати сум правел нарачки директно од сајтот и све поминало во најдобар ред.
Анхоч ти е најдобрата фирма во МК за хардвер.
Да, до пред врата, Глобко-ГЛС ги носат пратките. Над 1500 денари пратка е со нивна испорака, под 1500 си плаќаш 130 денари.Чекај до дома носат за Скопје? Кажи нешто подетално.