G
GucciMane
Гостин
Да се смени напојување.Вентилаторот на напојувањето мн бучи... не кај мене,кај другар/
Го извадивме,подмачкавме,издувавме... и пак исто
друго што да се прај?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се смени напојување.Вентилаторот на напојувањето мн бучи... не кај мене,кај другар/
Го извадивме,подмачкавме,издувавме... и пак исто
друго што да се прај?
можно е да ми изгори матичната од гром, при исклучен компјутер, но поврзан со мрежен кабел до рутер...иначе рутерот сигурно прегорел, пријавив дефект па чекам момците од т-хоум да дојдат да го сменат :/ сеа и без нет и без пц
фала однапред
можно е да ми изгори матичната од гром, при исклучен компјутер, но поврзан со мрежен кабел до рутер...иначе рутерот сигурно прегорел, пријавив дефект па чекам момците од т-хоум да дојдат да го сменат :/ сеа и без нет и без пц
фала однапред
не би требало
фала однапред
Здраво
Имам проблен со лаптопот. Се си беше супер се до денес, го палам го кревам да го ставам во скут и одма се изгаси, пробав пак истото се случи. Да не знае некој до што може да е проблемот.
Однапред благодарам
А ако не го ставиш у скут не се гаси демек?
Ај сега вака, склопив конфигурација, дали да ја земам се мислам.. Што би промениле овдека?
Процесор: Intel Core i7-950 3.06GHz, Quad-core 3.06Ghz, 8MB Cache, 64bit, DDR3-1066MHz, Socket 1366, Box
Матична: Gigabyte GA-EX58-UD3R - motherboard - ATX - iX58 - LGA1366 Socket
Рам: 4гб.
Графичка: geforce gts 450
Хард и напојување, ќе смислам после.. Ова до сега, без рамот, значи ме интересира само за Матичната и процесорот конкретно, за 23 000 дали е ок?
А ако не го ставиш у скут не се гаси демек?
Ај сега вака, склопив конфигурација, дали да ја земам се мислам.. Што би промениле овдека?
Процесор: Intel Core i7-950 3.06GHz, Quad-core 3.06Ghz, 8MB Cache, 64bit, DDR3-1066MHz, Socket 1366, Box
Матична: Gigabyte GA-EX58-UD3R - motherboard - ATX - iX58 - LGA1366 Socket
Рам: 4гб.
Графичка: geforce gts 450
Хард и напојување, ќе смислам после.. Ова до сега, без рамот, значи ме интересира само за Матичната и процесорот конкретно, за 23 000 дали е ок?
Дечко ај објасни ЗАШТО ќе зимаш и7 за толку слаба графичка? и7 се зима ако правиш SLI или т.н поектстремно играње.Земи си и5-ка не лупај пари за џабе,башка и за матична.Една х58 кошта над 12-13 иљади.
Дали можам на лап топ да поврзам 5.1 сараунд? На лап топот имам 2 влеза,а 3 кабли се од сараундот.?