Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
@ Chiksy, Непостои добар лаптоп за игри, и нема да постои, ако прашуваш генерално дали е ок да солиден е, најмалце Core2duo процесор, за лаптоп е препорачливo, кога некој би купувал сега. Па потоа i3, i5, i7 итн, под лаптоп базиран на Core2duo процесор најмалце, не би купил ништо.

Znam mene ne mi trebit nekoj epten gejmerski laptop.. onaka za dota da igram,surfajne,muzika,filmoj i tn.. za osnovni potrebi :)

koga go startuvam kompjuterot i pustam nesto muzika mi secka zvukot koa otvoram folderi mozilla i sl. mozno li e od niskite temperaturi
na procesorot ne mu rabotat senzorite taka i go kupiv na MB 30 gpu 27 diskot od koj pustam muzika 25 stepeni vo soba 19 stepeni

koga go startuvam kompjuterot i pustam nesto muzika mi secka zvukot koa otvoram folderi mozilla i sl. mozno li e od niskite temperaturi
na procesorot ne mu rabotat senzorite taka i go kupiv na MB 30 gpu 27 diskot od koj pustam muzika 25 stepeni vo soba 19 stepeni

Не, дали потоа пак сецка после некое време или само на старт?

Не те разбирам ништо, каква врска има вентилаторот со звукот?

ne e do toa a ne e ni do overklokot, e u pic... mater

--- надополнето ---

sega zabelezav i refresh koa pravam secka

--- надополнето ---

ustvari sto i da kliknam secka

ne e do toa a ne e ni do overklokot, e u pic... mater

--- надополнето ---

sega zabelezav i refresh koa pravam secka

--- надополнето ---

ustvari sto i da kliknam secka

Aј вака, избриши ги кодеците што ги имаш и инсталирај ги овие, после бришењето на сегашните кодеци, рестартирај па после инсталирај ги новите!

Eдит, имаш ли звучна, и какви драјвери користиш за неа? доколку немаш повторно истото прашање за драјвери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom