Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
A-DATA MEMORY EXPERT ddr2 ... добар ли е овој рам ? Ми го продават 500 денари ... од школските компјутери било земено ... Дали вреди за тие пари и дали е квалитетен ?

A-DATA MEMORY EXPERT ddr2 ... добар ли е овој рам ? Ми го продават 500 денари ... од школските компјутери било земено ... Дали вреди за тие пари и дали е квалитетен ?

Колку GB?

Ако е 1GB, не ти се исплати, зашто за 600-700 ден. имаш НОВА плочка 1GB DDR2 800 Mhz.

па 1Gb e ваљда ... Абе ако не прави проблеми ќе ја земам :)

povise od 400den ne mu davaj..

Зш ? Па не се ни користени ?

Ти кажу му да ти го даде така,инаку ќе го кажеш за кражбата.
Најпаметно изиграно би ти било.

хаха абе школскиот ми е од Радовиш ... Негови другари го открадиле и сега го продаваат :) Да беше од Струмица откраден ќе го пријавив пошто тие ком не се за монтирање на делови :S
ОК ќе го потерам за 400 :)

имам кабелче од графичката да го поврзам компјутерот со телевизорот.ги поврзав ама не дава слика.да не треба уште нешто да се поврзе:tv:

snowmen напиша:
имам кабелче од графичката да го поврзам компјутерот со телевизорот.ги поврзав ама не дава слика.да не треба уште нешто да се поврзе:tv:
го направив ама сега нема боја.ПОМОШ???:uvo::uvo:

го направив ама сега нема боја.ПОМОШ???:uvo::uvo:
Прво ќе напишеш што графичка имаш.....
Во секој случај поврзувањето треба и софтверски да го изведеш, влези во контролниот центар на драјверите за графичката и таму лесно ќе познаеш што треба да направиш.

9600GT 512mb
ако може да ми кажеш како да ја средам...:kesa:

Имам ПС со следанава конфигурација:

CPU Type Intel Celeron, 2448 MHz (24 x 102)
Motherboard Name Abit IS7-V (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Motherboard Chipset Intel Breeds Hill i848P
System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
DIMM1: Kingmax MPWB62D-38KT3-FHA 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz)
Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB)
Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

Колку највеке можам да додадам рам и дали можам да ставам друга графичка?

Virtual Dj . Кога ко стартувам одам кој скин го сакам и потоа пишува инсталатион еррор:toe: . го преинстарилав неколку пати но секојпат е исто ?

Virtual Dj . Кога ко стартувам одам кој скин го сакам и потоа пишува инсталатион еррор:toe: . го преинстарилав неколку пати но секојпат е исто ?

Симни го пак од друга страна.

Имам ПС со следанава конфигурација:

CPU Type Intel Celeron, 2448 MHz (24 x 102)
Motherboard Name Abit IS7-V (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Motherboard Chipset Intel Breeds Hill i848P
System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
DIMM1: Kingmax MPWB62D-38KT3-FHA 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz)
Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB)
Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

Колку највеке можам да додадам рам и дали можам да ставам друга графичка?

Собирај пари за нов компјутер друже, овој на гробишта треба да иде:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom