Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се да направиш само кабел. Мора и пиновите да ти се добро поврзани. Ти треба само еден Crossover кабел ако ги поврзуваш директно. Еве ти шема да видиш како се прави.FLiX напиша:Kako mozam da povrzam dva kompjuteri samo so mrezen kabel ??
Знам дека не оди така лесно, ама му го кажав само она основното.MkForces напиша:НЕ оди тоа туку така со каблите... жичките треба да имаат соодветен редослед кога ќе се поврзуваат со џекчињата, а редоследот е различен во зависност од тоа дали компјутерите ќе ги приклучуваш директно, или преку свич.
FLiX напиша:Kako mozam da povrzam dva kompjuteri samo so mrezen kabel ??
Princ напиша:CD-то, RAM-от, процесорот, матичната, графичката.... пун .!. можат да бидат. И јас со еден кец се бавам веќе една недела и никако да го средам. Ти предлагам да пробаш прво со друго CD, па ако пак не успее тргни го едниот стик RAM меморија (ако има два), и така сите работи испробај ги додека не го најдеш проблемот.
MkForces напиша:А да пробаш рачно да ја завршиш работата... да влезиш во дос, и преку него да влезиш во цд-то со виндоусот, и внатре само да напишиш setup.exe
ragazza напиша:Дали мози да се спасат пример слики од комп со оштетен харддиск? Имам едно 12 мапи слики кој не се зачувани нигде на друго место..
P.Overdrive напиша:Вака.. ми донесоа една канта од 93-94, Pentium на 133MHz, му склопив 64MB RAM, и 3GB хард. Без OS, па сакав да му ставам 98 или DOS.
krusha03 напиша:А да пробаш да го кренеш преку дискета? Или да земеш друго бутабилно CD? А тоа што ти трепка, во дос си влезен или не?