Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sakam da go iscistam kompjuterot od virusi,izgleda ima sea za sea go koristam AVG,koj antivirus da go stavam za da go procistam,poz do site pomagateli
najdobar antivirus za virusi e FORMAT, ali u slucaj da ne ti se sviga toj probaj so ovie:
Bitdefender 2009
Kaspersky 2009
ESET NOD 32
AVG 8
Avast
so edna napomena DA TI SE UPDEJTUVANI
I USTE NESTO FUNKCIJATA NA ANTIVIRUSOT E DA SPRECI VLEGUVANJE NA VIRUSI, A STOM TOJ E VLEZEN I SI GO NAPRAVI SVOETO POSLE SE E DZABE
tocno e toa
samo sakam da probam so drugi antivirusi da go iscistam,jas veke koristam avg 8 ama bi probal so drug,bidejki nesto mi e baven(iako iam 256 mb ram) ne znam sto da napraam osven da go pojacam samo neznam koj vid na ram iam
ako si za pomos pise vaka (3200 ddr sdram):kesa:
PA DDR RAM koristis ke si zemes takov i ke si nemas gajle. samo vidi na koja frekfencija ti e ramot i zemi si na taa tvojata priblizen oti i da zemas so pojke frekfrencija dzabe ke ti e samo pari ke lupas,
i so toj slab ram bolje ti e da si koristtis ESET NOD 32 zs toj najmalku go opteretuva kom pri rabota, ovie drugive ostaj gi zs sakaat pojke performansi od tvojot kom
POMOS
se mrdnav neznam so da napraam probav se sto znami umeam
imeno starata maticna mi crkna i zemav druga ASROCK P4VM800 e sea problemot e toa sto nemozam da go povrzam hard diskot so maticnata (inace hardot mi e SATA) znam deka pri instaliranje na Windows na SATA hard disk treba so disketa da se stavat drajverite nego glavniot problem e toa sto maticnata ne go pronaoga hard diskot i vo BIOS ne go dava deka e priklucen mi vika SATA1 not conected
Hardot e vo red i vo biosot mi na RAID staeno ama nejke vo upastvoto pisuvase deka trebalo neso so CD-to da se prai pa ako ima nekoj vakva maticna i da mi kaze kako go sredil on ovoj problem ako voopsto go imal
Упатство за што?
upastvoto za maticnata za toa kako da se instalira da se prikluci sata hdd samo problem e toa sto go neam CD-to
i HDD-to e SATA 2 ama kolku sto znam moze da se stai i na maticni sto poddrzuvaat sata 1 samo sto ke raboti posporo nego sto treba