Помош при купување на DVD плеер

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.619
Ve molam da mi pomognete vo izborot na DVD....!?Baram sovet od koja marka,koi karakteristiki da gi ima, davaat li nekade na rati, cenata da se dvizi da receme do 10.000 denari...Fala Vi odnapred

Ve molam da mi pomognete vo izborot na DVD....!?Baram sovet od koja marka,koi karakteristiki da gi ima, davaat li nekade na rati, cenata da se dvizi da receme do 10.000 denari...Fala Vi odnapred
Да го напишеше ова пред 2-3 години или повеќе ај ќе разберев, ама денес за 10000 ќе купиш домашно кино со сите салтанати.

Јас конкретно имам LG плеер кој кошта 4000 денари, чита се можно што постои, има USB влез што ми беше примарно кога го бирав за да не режам постојано Divx филмови на цедиња, и HDMI излез за да го поврзам со LCD телевизорот.
Значи ако сакаш само плеер, најдобар избор ти е према парите/квалитет. За 2-3000 ќе најдеш Фуего со слични карактеристики, али веруј ми има многу разлика во квалитетот.

Е сега ако сакаш да ти биде плеер како мојот (карактеристики како на мојот:)) плус звучници, имаш избор колку ти душа сака према парите имаш со различни звучници, различна моќност, дизајн, со постолје, без постолје...

kupi si nekoe kinesko sve cita ovie skupite citaat samo originali, za dvd kinesko samo neo ili shock wawe em evtino em klavitet...

Преместено во хардвер.

Ама ми го тутна:pos2:

Инаку Vivax K-500 е одлично ДВД, за едно 2000 денари одприлика. Луѓе ми кажувале како си боцкале USB хард диск на него и си глеале филмчиња без проблеми.

Ама ми го тутна:pos2:

Инаку Vivax K-500 е одлично ДВД, за едно 2000 денари одприлика. Луѓе ми кажувале како си боцкале USB хард диск на него и си глеале филмчиња без проблеми.
Да, ако не ти е потребен HDMI излез и квалитетна слика:)

Мој совет земи си Western Digital HD Media Player и едно USB од 8-16 гига или еден екстерен хард диск и не се замарај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom