Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мислиш за повеќе фрејмови (100 наместо 60), ова од сликава намести го на Force Off.

110.Nvidia.Vsync.png

Наместено ми е вака не е до тоа,нешто друго е.Не ми се сецка туку поспоро е движењето,пукање итн.Се нервирам неможам да ги тепам со AWP:mad:

Наместено ми е вака не е до тоа,нешто друго е.Не ми се сецка туку поспоро е движењето,пукање итн.

Колку фрејмови ти вади играта? (cl_showfps 1)

Момци јас играм кантер веќе 10 години редовно .
Имав и клан Dimenzy и бевме едни од најдобрите во МКД.
Но една ден сфатив дека ЦС е само губење време, агресивност,штети на здравјето итн.
Ќе шириш само негативна енергија дома кога ќе изгубиш цв,турнир или било што.
Така сфатете си со време. Нема леб таму само штети !

Момци јас играм кантер веќе 10 години редовно .
Имав и клан Dimenzy и бевме едни од најдобрите во МКД.
Но една ден сфатив дека ЦС е само губење време, агресивност,штети на здравјето итн.
Ќе шириш само негативна енергија дома кога ќе изгубиш цв,турнир или било што.
Така сфатете си со време. Нема леб таму само штети !

Фала за ова што го сподели со нас иако веќе го знаеме, пс. ти очекуваше во Македонија да печалиш со Counter-Strike? O.o

После многу време, ми треба линк за download на CS+PATCH, значи све full. Чао. Поздрав.

Фала за ова што го сподели со нас иако веќе го знаеме, пс. ти очекуваше во Македонија да печалиш со Counter-Strike? o_O
Епа ако имате цел тим јак пц гигатрон гејмерски оди на турнир qWCG победи ги ентити и после живеј од цс.
Можеш да живееш ама како викаат со пари се прават пари ..

Епа ако имате цел тим јак пц гигатрон гејмерски оди на турнир qWCG победи ги ентити и после живеј од цс.
Можеш да живееш ама како викаат со пари се прават пари ..

Имав, али немавме спонзори, опрема а и сеуште игравме на 800х600 резолуција :) Како што си кажа „со пари се прават пари“ .

Може да ми каже некој што треба да внесам во конзолата за да пишувам со "п" и со "и" :)

Зошто не ми дава на OPENGL да играм? Ми паѓа играта и мe враќа на software

Неам врска тоа, од кога го форматирав се дешава...

Неам врска тоа, од кога го форматирав се дешава...

Мое мислење, 99 % тоа е, кога си форматирал си заборавил или тој што ти го форматирал заборави да инсталира графички драјвер. Доколку имаш nVidia картица, внеси го точниот модел овде, симни го драјверот и инсталирајго, а доколку имаш AMD симни од овде. (за време на инсталација екранот може да постане црн или да трепери но тоа трае околу 2-3 секунди).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom