Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
уклучив кантер и ја намалив резолуцијата....и ко ја намалив ми напиша на еканот OVER RANGE....нешто како да мониторот не можи да ја подржи та резолуција...и сега ко ке го уклучам истото ми излегва....ја преинсталирав и пак истото...и не можам да влезам да зголемам намалам воопшто да ја уклучам...помош некој????

Направи си шорткат за кантерот, влези во Properties и таму во Target додај го ова:

Пример, ако сакаш 1920 x 1080 резолуција

-width 1920 -height 1080

Направи си шорткат за кантерот, влези во Properties и таму во Target додај го ова:

Пример, ако сакаш 1920 x 1080 резолуција

-width 1920 -height 1080

uste da go najdev ova...target :S :S

uste da go najdev ova...target :S :S

Најдетално што може ти пишав.....

Ај еве и со слика

Hldsudt_3.png

ok najdeno e....fala mn...

--- надополнето ---

Најдетално што може ти пишав.....

Ај еве и со слика

Hldsudt_3.png

izvini so dosagam ama mi trebaat tocnite komadni za pisenje tamu...probav nekolku nacini ama ne biva ni se namalva ni niso...pak istot... :S

ok najdeno e....fala mn...

--- надополнето ---

izvini so dosagam ama mi trebaat tocnite komadni za pisenje tamu...probav nekolku nacini ama ne biva ni se namalva ni niso...pak istot... :S

ако тоа таму ти завршува со hl.exe тогаш:

hl.exe -game cstrike -width 1024 -height 768

Ако завршува со cstrike.exe тогаш:

cstrike.exe
-width 1024 -height 768

Внимавај на празните места!

ако тоа таму ти завршува со hl.exe тогаш:

hl.exe -game cstrike -width 1024 -height 768

Ако завршува со cstrike.exe тогаш:

cstrike.exe
-width 1024 -height 768

Внимавај на празните места!

e sega e gotovo......fala ti mn imas kafence od mene...koga sakas..:) pozz se najubo...

znaci od problemo so rezolucijata.....sega izleze drug....slikata cela mi e so kocki nikako ne mozam da ja napram sekade iscepkav....i oruzjeto nikako ne se menva na desnata raka.....pomos???

znaci od problemo so rezolucijata.....sega izleze drug....slikata cela mi e so kocki nikako ne mozam da ja napram sekade iscepkav....i oruzjeto nikako ne se menva na desnata raka.....pomos???

Оди во Options па во Video и таму лево види дали ти е на OpenGL, ако не ти е, стави го на тоа. Ако не може, ќе треба да инсталираш драјвери за графичката.

За раката, во конзола пиши: cl_righthand 0 па после пиши cl_righthand 1

Можам да креирам HLDS сервер, али незнам како да направам некој да биде админ (вклучувајки ме и мене).
Може објаснување? :toe:

Можам да креирам HLDS сервер, али незнам како да направам некој да биде админ (вклучувајки ме и мене).

Тој што го знае RCON пасвордот е админ.

Слушај сеа,можиш да си турниш некој мод за публик,клан вар итн.....со модот исто е како да имаш купен сервер,со топ15 админи итн...
Ако сакаш ќе ти пратам линк по ПП за модови.

Здраво, луге.
Некој да ми даде 3-4 веб страници да гледам да купам сервер:) Некои квалитетн и ефтинки!!
Поздрав

ПОМОШ,да ми кажете каде да ги ставам овие што ги симнав за Крв повеке да лета коа ке го пукам на кое место поточно ??

И да ми кажете каде да ги ставам сконовите за пушки и пиштоли!!:)
pozz

Другари инсталирав CS Source v45 en. И не можам да се приклучам на никаков сервер ?
- Ставив нов MasterServers и пак не може.

Проблем:

Network: IP 79.125.177.82, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Connecting to 89.205.123.68:27015...
The server you are trying to connect to is running an older version of the game.

Connecting to 82.193.87.14:27017...
Invalid Steam key size.
Connecting to 109.206.96.9:27015...
The server you are trying to connect to is running an older version of the game.

Слушај сеа,можиш да си турниш некој мод за публик,клан вар итн.....со модот исто е како да имаш купен сервер,со топ15 админи итн...
Ако сакаш ќе ти пратам линк по ПП за модови.

Ај прати ПП :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom