Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
што ке ти е торент кога и онака играта е фрее и плус забрането е прикачување на секаков вид иратерија вклучувајки торрент, варез и сл. и потруди се сам најди не чекај се на готово да не треба и да ти ја инсталираме играта цццц

ZDRAVO moze li nekoj da mi prati torent od cs: od igrata ???

А зошто не пробаш вака, лесно и не би требало да ти претставува проблем

Google; Free download CS 1.6

Ја имаш на мал милион сајтови, со среќа :)

Напраив сервер, и сега само јас можам да се уклучувам на него, а други неможат.
Гледав туторијал и вика дека треба големината на hlds папката да е 315 мб, повеќепати ми пробав никако да се погоди....
Исто така неможам да го променам името.
adasdasdads.png

Anyone? pls help...

Иам Виндовс 7 и кантер-от ја инсталл ама нешо не е*е, резолуциата неможам да ја наместам.?: Чаре ?:

Напраив сервер, и сега само јас можам да се уклучувам на него, а други неможат.
Гледав туторијал и вика дека треба големината на hlds папката да е 315 мб, повеќепати ми пробав никако да се погоди....
Исто така неможам да го променам името.
adasdasdads.png

Anyone? pls help...

Инсталирај си ја Counter-Strike 1.6 Non-Steam v35

Друго, треба да отвориш порти на рутерот (port forwarding). Во твојов случај, треба да ти е отворен портот 27015. Тоа се последните бројки од IP адресата што ти е одкога си креирал.

Користи гугл.

Иам Виндовс 7 и кантер-от ја инсталл ама нешо не е*е, резолуциата неможам да ја наместам.?: Чаре ?:

Инсталирај си драјвери за графичката.

http://cs-skini.me/csfull/ симни ја оваа кантер протокол 48 само влегуваш во кантер ставаш сервер пр. 87.106.28.247:27043 Оскар Гаминг.

и Играш цел ден :))

--- надополнето ---

Инсталирај си ја Counter-Strike 1.6 Non-Steam v35

Друго, треба да отвориш порти на рутерот (port forwarding). Во твојов случај, треба да ти е отворен портот 27015. Тоа се последните бројки од IP адресата што ти е одкога си креирал.

Користи гугл.

Инсталирај си драјвери за графичката.

треба да има Променлива ип адреса како што има : Мах Адсл интернетот !!! ништо не помага

Инстралирам анти-чит(флекс)/оклучувам цс,пробувам да се конектирам на серверот и ми ја бара најновата верзија од анти-читот/а веќе ја имам инсталирано..:))
шо ке да е проблемот?anyone?

Како да го сменам јазиот во играта?
Ми беше на Англиски сега на руски, чичкав дека не ми е местото...
Помош?

Како да ставам да ми биде OpenGL ми вика дека не подржува а предходно така ми беше ?

Имам Кантер 1.6 но не можам да најдам каде да уклучам ботови.Ако има чит за уклучување ботови пишете?

Зошто во последно време лагот ми е многу голем и на повекето сервери ме искључува?
Што данаправам за да ми се намали лагот?
Не ми е пуштен ниту мсн ниту некои други програми у мегјувреме додека играм.
Имам кабелски интернет.

Кој сака да има Кантер сервер.....можам да му објаснам како лесно да го направи....било тоа да е Публик,Гангејм,Сокерџем,Зомби и други модови....само нека кажи :)

Имам виндовс 7 и кога инсталирам кантер графиката автоматски ми се мести на Софтвер а треба да стои на Опен ГЛ некое решение некој да не знае ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom