Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Линк за пач в21 или в23?

Znaci ne ti trebat tie posto se stari .. http://cs-skini.me/csfull/ Tuka ja imas celata verzija kao najnova e KGB CS .. @darmon Toa ti e do internetot bidi siguren =) Ako prethodno si nemal lag a sega imas do netot e 100 % . @bojan10rooney Eve ti link za botovi , fino extrax-irash potoa folderot cstrike go copy-rash tamu kade sto ti e instalirana igrata isto cstrike . Link : http://www.fileplanet.com/182178/download/Counter-Strike-1.6---Z-Bot @Igor™ Imav registry za tie da gi najdam kje ti gi pratam po PersonalMessange Fala poz :>

Луѓе - добив админ на еден сервер. Никот точен - пасот точен ( setinfo _pw ***** ) и влегувам на серверов и ми вика Kicked You have no entry to this server. Ваков проблем немам на другите сервери на кои имам админ. Може да ми објасните како да го средам ова ?

Луѓе - добив админ на еден сервер. Никот точен - пасот точен ( setinfo _pw ***** ) и влегувам на серверов и ми вика Kicked You have no entry to this server. Ваков проблем немам на другите сервери на кои имам админ. Може да ми објасните како да го средам ова ?

Значи ако ти го дава тоа не ти е точен пасвордот или не е на _pw , распрашај се точно што треба да пишува во сетинфото може да е _pw _tk ... Значи има админ на тој ник но не ти е точен пасвордот ;) Sp1d0 Немам линк од таа верзија .. пребарај на гугл =D

Зошто кога креирам Dedicated Server ми се појавува овој проблем:

fatale1282568914.jpg

Помош како да го решам ?

Во Compatibility пушти го како Windows XP (Service Pack 3)
Го пуштив така, го дава овој проблем:
---------------------------
Fatal error - Dedicated server
W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad
OK

Го пуштив така, го дава овој проблем:
Fatal error - Dedicated server
W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad
OK

Сега веќе кантерот/инсталацијата ти прави проблеми. Пробај со реинстал или па земи некоја понова инсталација. Јас моментално користам CS 1.6 Non Steam v40.1 (DigitalZone)

Пробај прво од некој земи го gfx.wad и стај го кај што треба па види дали ќе се оправи (што не верувам)

А можно е ли пачот да ми прави проблем ? Ако е можно препорачај ми некој пач

Само пач не би ти препорачал, најубаво да си симнеш комплет кантер која е претходно пачувана. Земи некоја од v28 нагоре, мојата е v40.1 од DIGITALZONE

уклучив кантер и ја намалив резолуцијата....и ко ја намалив ми напиша на еканот OVER RANGE....нешто како да мониторот не можи да ја подржи та резолуција...и сега ко ке го уклучам истото ми излегва....ја преинсталирав и пак истото...и не можам да влезам да зголемам намалам воопшто да ја уклучам...помош некој????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom