Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да,штом ке стиснам на тестатурата или маусот се самоубивам...:jaj:

Уклучи ЦС, и отвори ја конзолата. Тука напиши unbindall, потоа намести ги контролите одново и пробај да влезеш на некој сервер.

Да,штом ке стиснам на тестатурата или маусот се самоубивам...:jaj:

Како што пишав, некој ти чепкал по CFG фајловите.

Оди намести си Default контроли, ако и тоа не помогне, земи ги сите CFG фајлови од некој и стави ги кај тебе

Уклучи ЦС, и отвори ја конзолата. Тука напиши unbindall, потоа намести ги контролите одново и пробај да влезеш на некој сервер.

Како што пишав, некој ти чепкал по CFG фајловите.

Оди намести си Default контроли, ако и тоа не помогне, земи ги сите CFG фајлови од некој и стави ги кај тебе

Ок...фала многу...:helou::smir:

имам кантер и кога сакам да ја уклучам стазата ми се појавува ерорн што мозе да биде

Moже некој да ми помогне со оваа? Кога одам да играм на сервер ми сецка не нормално истото се случува и со ботови кога ке играш? Еве слика да видите,ако некој знае да ми помогне фала однапред зш не се игра.
6pbwap.jpg

Moже некој да ми помогне со оваа? Кога одам да играм на сервер ми сецка не нормално истото се случува и со ботови кога ке играш? Еве слика да видите,ако некој знае да ми помогне фала однапред зш не се игра.

Сликава нема никаква врска со твојот проблем, може да ти е слаб компјутерот или да ти е тапа графичката или драјверите за неа....

6pbwap.jpg

и мене ми се појавува ова понекогаш,ама не ми сече никогаш.
супер се игра

A da si vidis u video da ne ti e grafikata na D3D:D
Inace slikata nema veze so toa so ti secka.
Toa obicno moze da se pojavi koa pisuvas developer 1
pozz:smir:

A da si vidis u video da ne ti e grafikata na D3D:D
Inace slikata nema veze so toa so ti secka.
Toa obicno moze da se pojavi koa pisuvas developer 1
pozz:smir:

Nema vrska developerot be, ne postiri bez vrska.Developerot ti go diga fpsto naprimer ako pises developer 1 i fps_max 200 ke imas 200 fps.Nema veza nikakov developer.

Дечки некој знае ли како ова net_graph да си наместам до радарот да го местам каде сакам не само у средина лево десно како на сликава
2qn6z3d.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom