Веднаш штом ќе влезеш на серверот, или само штом ќе стиснеш на тастатурата/маусот ?
Да,штом ке стиснам на тестатурата или маусот се самоубивам...:jaj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веднаш штом ќе влезеш на серверот, или само штом ќе стиснеш на тастатурата/маусот ?
Уклучи ЦС, и отвори ја конзолата. Тука напиши unbindall, потоа намести ги контролите одново и пробај да влезеш на некој сервер.
Како што пишав, некој ти чепкал по CFG фајловите.
Оди намести си Default контроли, ако и тоа не помогне, земи ги сите CFG фајлови од некој и стави ги кај тебе
имам кантер и кога сакам да ја уклучам стазата ми се појавува ерорн што мозе да биде
имам кантер и кога сакам да ја уклучам стазата ми се појавува ерорн што мозе да биде
Moже некој да ми помогне со оваа? Кога одам да играм на сервер ми сецка не нормално истото се случува и со ботови кога ке играш? Еве слика да видите,ако некој знае да ми помогне фала однапред зш не се игра.
Moже некој да ми помогне со оваа? Кога одам да играм на сервер ми сецка не нормално истото се случува и со ботови кога ке играш? Еве слика да видите,ако некој знае да ми помогне фала однапред зш не се игра.
![]()
A da si vidis u video da ne ti e grafikata na D3D
Inace slikata nema veze so toa so ti secka.
Toa obicno moze da se pojavi koa pisuvas developer 1
pozz:smir:
Дечки некој знае ли како ова net_graph да си наместам до радарот да го местам каде сакам не само у средина лево десно како на сликава
![]()