a mislis li deka ke pomine od toa ?Реконект :helou:
skinovi ne sum koristel i nema ni da koristam

edit: DO SXETO E !!!!!! proveriv bez sxe fleva na site so sxe ne

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a mislis li deka ke pomine od toa ?Реконект :helou:
Omg,abe polni se so Virusi moze zato ne mu se oklcuva:smir:Дисејбл па енејбл на конекцијата. Или рестарт на писи.
Бухаха. Кога бришеш пример калашот, опасно е.. може шаржерот да ти остане во играта, или пак дрвената рачка.
Делови, опасни се.
Ако може да ми даете линк за некој програмчиња за сечење ова она клипче да си напраам го имам фрапс и си снимиф клипе али ми треба да исечам некој делови да спојам тоа ... однапред фала
baniran si be coveceMoze li da mi kaze kako moze da imam nemam lag na kgn 1,2 i 3 a na kgn fun map i gaming serverot da imam lag duri ni nekat nemozam ni da vlezam.Do sto moze da e znae nekoj da mi kaze???
Moze li da mi kaze kako moze da imam nemam lag na kgn 1,2 i 3 a na kgn fun map i gaming serverot da imam lag duri ni nekat nemozam ni da vlezam.Do sto moze da e znae nekoj da mi kaze???
baniran si be covece![]()
![]()
od koja strana da simnam takvi razlicni frames na pr so znameto na mkd,h4xor so bukvi i dr?answer plssssssssssssssss:helou::wink:
pa da nz kako se vikaМислиш на LOGOS ?
a moze cel link oti treba da baram a me mrzi sea