Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Aj oште еден да пише, посмех ќе е.

Корун, бива кантер на Виста. Сакав да кажам за sXe-то.
Јас коо го цитирах немаше оште никој пишано, додека да напишам јас, напишале 2ца пред мене, ако де.:icon_cool

Aj oште еден да пише, посмех ќе е.

Корун, бива кантер на Виста. Сакав да кажам за sXe-то.

Имам Vista Ultimate x86 и го инсталирав најновиот sXe (мислам дека беше 4.9) и ми вика ОS Not Supported

Имам Vista Ultimate x86 и го инсталирав најновиот sXe (мислам дека беше 4.9) и ми вика ОS Not Supported

LOL.

Сеа е 7.4 крајна, со фикс пробај. Но, излага и sXe верзија за Vista. Само малку покасно. :)

4.9.. Хмм, тогаш некаде и јас бев на виста, можев да играм. Ама не со нормалната верзија од клиентот.

LOL.

Сеа е 7.4 крајна, со фикс пробај. Но, излага и sXe верзија за Vista. Само малку покасно. :)

4.9.. Хмм, тогаш некаде и јас бев на виста, можев да играм. Ама не со нормалната верзија од клиентот.

Реков МИСЛАМ дека е таа верзија, не сум сигурен зашто ретко (скоро никогаш) не играм кантер онлајн а не па со sXe. Иначе 7.4 крајната верзија сум ја имал, незнам дали е со fix или не, дај линк од таа што работ на Vista и да пробам, и ако работи, значи ќе работи и на Win 7

Мислев за постарите верзии збориш.

Ништо, гледам сеа само обичната верзија е, без фикс или за виста верзија.
Од кога сум на xp пак, не сум се ни заинтересирал колку за чиста информативност.
Што да ти кажам, чекај фикс или виста компатибилна верзија. :)

Од мене тип: Безразлика xp, vista, 7.. не ставај sxe на pc. Чисто срање. :helou:

counter strike PROBLEM !! :

na site serveri ednas koga ke se oklucam i koga ke go isklucam PC nemozam da vlezam vtor pat .. pokazuva deka se online.. i nebiva da vlezam veli failed to contact the game server... help

counter strike PROBLEM !! :

na site serveri ednas koga ke se oklucam i koga ke go isklucam PC nemozam da vlezam vtor pat .. pokazuva deka se online.. i nebiva da vlezam veli failed to contact the game server... help
Епа ти не го исклучувај компјутерот.:pos:

Пробај реинстал на играта, доколку не си пробал.

Епа ти не го исклучувај компјутерот.:pos:

Пробај реинстал на играта, доколку не си пробал.
ja izbrisav i patcot go izbrisav.. od novo ja slegnav i nea ni pacot pak nisto :( site kgn serveri ne se okl :S
btw od koga smeniv internetot od kabel net na adsl mi e taka

ja izbrisav i patcot go izbrisav.. od novo ja slegnav i nea ni pacot pak nisto :( site kgn serveri ne se okl :S
btw od koga smeniv internetot od kabel net na adsl mi e taka
Адни ги од ново АјПи адресите. Друго чаре незнам.

probano :( fala so se potrudi da pomognes

btw mi tekna nesto ... da smenam IP ... koj znae da meni ip na max adsl internet mos do toa ke e
Мислам дека ти се мења ајпи адресата на секој 6 или 8 саати, незнам точно.
Ако некој е на тој интернет нека ти каже, јас мислам дека е на толко.

Мислам дека ти се мења ајпи адресата на секој 6 или 8 саати, незнам точно.
Ако некој е на тој интернет нека ти каже, јас мислам дека е на толко.
ok.. ama mislam deka moze i koga sakas da ja smenis .. kako so ima nekoj citeri . ban i odma flevat pak

ok.. ama mislam deka moze i koga sakas da ja smenis .. kako so ima nekoj citeri . ban i odma flevat pak

Дисејбл па енејбл на конекцијата. Или рестарт на писи.

Mozebi ako si koristil nekoi Skinovi za cs,vidi nekoj delovi da nemas ostanato od niv..:smir:

Бухаха. Кога бришеш пример калашот, опасно е.. може шаржерот да ти остане во играта, или пак дрвената рачка.

Делови, опасни се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom